Mihai 85 Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Salut grup, am și eu o problema la TV, și anume, ledul rosu nu se mai aprinde și cel verde noapte pe la ora 3 luminează intermitent, menționez ca nici cu telecomanda nu mai comunica bine, TV este un jvc. Păreri, mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Televizorul tău nu are şi alte serii în afară de literele JVC ? Că numele JVC e prea puţin relevant, de când se fac în Turcia de către Arcelik... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Acum 2 ore, Mihai 85 a spus: cel verde noapte pe la ora 3 luminează intermitent Are "channel auto update" activat . E bine ca are totusi stdby. Link spre comentariu
Mihai 85 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2020 (editat) Jvc model lt-32v343 Editat Octombrie 1, 2020 de Mihai 85 Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Acum 8 ore, razvan-l1 a spus: Are "channel auto update" activat . E bine ca are totusi stdby. Corect. Trebuie dezactivat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Acum 11 ore, Mihai 85 a spus: Salut grup, am și eu o problema la TV, și anume, ledul rosu nu se mai aprinde și cel verde noapte pe la ora 3 luminează intermitent, menționez ca nici cu telecomanda nu mai comunica bine, TV este un jvc. Păreri, mulțumesc! Mergi cu tv-ul la un service Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 V-ati facut cont aici in speranta de a fi ajutat sa reparati singur tv-ul , dar dupa cum expuneti problema, nu cred ca aveti treaba cu acest domeniu (electronica). Mergeti cu el la un Service Tv. ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum