Nikk Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Cumpar acest set de duze. Se livreza separat cu plitele noi pentru alimentare alternativa dar le-am ratacit . Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 (editat) Franke din RO are duze schimb.Banui ca vrei sa iesi mai ieftin.Vezi ca sunt magazine care au duze "universale".Trebuie sa corespunda la filet.Marimea necesara e trecuta,de regula,in prospectul plitei. Era bine sa treci tipul filetului si marimile duzelor.Multi mai au pe acasa de la alte aragaze. Editat Septembrie 30, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
Nikk Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 La modelul meu Pulsar (sau echivalente) nu le are pe stoc . Le aduc la comanda in 3-4 saptamani . Nu as incerca "universale" . Originalele au un format aparte si plita nu are reglaje . Are filet M6 cu pas normal ( cheie de 7) si sunt de 50,65,85 si 91. Cineva care are un Franke si nu il foloseste pe GPL sau nu il mai foloseste deloc ma poate ajuta . Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Poate ai noroc.Poti sa pui si o poza mica?N-am vazut mari deosebiri intre duze la aragaze.Ma refer la format.Cel mai mult conteaza diametrul duzei si conformatia arzatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum