Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 32PHH4100

POLAKU2002

Postări Recomandate

Buna seara...din nou cosmarul philips...tv cu primarul sursei praf,,,,nu gasesc o schema sa incerc sa o repar caci tv este relativ putin folosit...am incercat sa pun o sursa ca 901 dar nu da nici un semn...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

17

• POLAKU2002

10

• Gabriel_S

8

• Florinel TV

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 ore, Gabriel_S a spus:

Am avut si eu un 32pht4100 azi, cred ca sursele sunt la fel. La noi au fost traznete aseara ca vara :rade: I-am pus un CA-888 in doua minute si s-a rezolvat...

Am si eu ca888 dar nu stiu daca duce un 32 de inchi...

si in cazul meu e puscata si partea cu pc817 si tl431...

Link spre comentariu
Acum 12 minute, POLAKU2002 a spus:

Problema e ca ca 888 ce le am eu sunt cu DM0465R...ce tin maxim 59w ....iar tv are un consum maxim de 49 w..

Eu am montat cu DM0465R si am mărit radiatorul. 

Probabil colegul Gabriel a schimbat DM0465 cu DM0565R

Si nu se încălzește.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, POLAKU2002 a spus:

As schimba si eu acest ci cu dm056r de pe modul dar nu ar trebui facute modificari pe modul oare...am pus radiator mai mare si vad ca e rece rece..

Dacă nu se ambalează termic nu vad de ce.

Link spre comentariu
On 9/30/2020 at 12:05 PM, Gabriel_S said:

Nu se incalzeste, am pus multe in 32-uri, in Philips ii place cel mai mult:rade: DM0565R tine 80w

Din ce am vazut in video modulul nu are niciun semireglabil, sa inteleg ca doar trebuie lipite firele si chopperul scoate in secundar exact tensiunile care trebuie ?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Costica Tv a spus:

Din ce am vazut in video modulul nu are niciun semireglabil, sa inteleg ca doar trebuie lipite firele si chopperul scoate in secundar exact tensiunile care trebuie ?

Da exact, aceasta sursa universala inlocuieste toata sursa din primar, iesire pe secundar sunt controlate de catre optocuplor si fixate cu TL431

Link spre comentariu
On 9/30/2020 at 12:05 PM, Gabriel_S said:

Nu se incalzeste, am pus multe in 32-uri, in Philips ii place cel mai mult:rade: DM0565R tine 80w

De unde ai luat modulele cu DM0565R ? Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări