Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se schimba norma sunet? Tv Amstrad

Vizitator vio

Postări Recomandate

Nu stiu cum se schimba norma de sunet la un acest tv.Meniul este si in limba romana, funcioneaza si in normele de sunet B si G dar la programare sau la sunet nu am posibilitatea sa schimb normele. La noi programele sint si in 5,5Mhz si in 6,5Mhz si trebuie sa-l fac bistandard.Cu modul nu merge! Sasiul acesta se foloseste la multe din "bombitele" ce se comercializeaza in ultimii 4-5 ani si l-am vazut sub vreo 3-4 denumiri. Aparatul meu se numeste Amstrad, are diag 14' ,e facut in Turcia si are procesor ST 92195c3B1/0E si memoria 24XC04. Trebuie sa-i inscriu altceva in memorie? Daca da, unde gasesc continutul? Va multumesc anticipat!...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Constantin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator mister_rf

Daca merge doar in B,G are nevoie de convertor de sunet pentru D,K...

problema este ca are filtrul de FI foarte ingust si acesta ar trebui schimbat si el... Exista si solutia unor convertoare ce proceseaza sunetul inainte de filtrul de FI. Vezi de exemplu la Vitacom X2S-3255C:

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări