Cosmin-TM Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Bună seara, am un ceas auto care arata și frecvența radio și nu mai afiseaza corect, sunt pixeli lipsa. Am văzut ca este o banda flexibila care se lipește direct pe sticla display, de acolo probabil este problema, m-ați putea ajuta? Eu sunt din Timișoara dar țin la originalitatea mașinii și as dori să-l repar. Atașez și un link cu ceasul desfăcut și reparat de cineva pe YouTube. Mulțumesc, Cosmin Ciobanu Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 E cineva în Bucureşti care face asta...unul din colegii de forum.Nu-mi amintesc cine, dar sigur colegii care ştiu vor interveni Link spre comentariu
Cosmin-TM Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Mulțumesc aștept cu interes Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Nu cred ca se merita reparat ,numai curierul ar costa mai mult decat un ceas de la dezmembrari auto .. https://www.pieseauto.ro/ceasuri-bord/land-rover/freelander/ceas-land-rover-freelander-1-generation-facelift-908847197.html?ssk=b193f982ba0c386acd59064ae6d8792d Editat Septembrie 29, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
Cosmin-TM Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Din păcate toate/majoritatea au aceasta problemă-au cam 20 de ani, se usucă acel adeziv /apar contacte imperfecte... Am luat deja unul second și tot defect....ei spun ca sunt ok dar nu sunt. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 E şi normal să aibă probleme după un număr de ani cu mult peste durata de viaţă maxim estimată de producător....dar se remediază foarte bine, chiar dacă costă mai mult. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Posibil sa va ajute Sergionel https://www.elforum.info/profile/175672-sergionel/ Editat Septembrie 29, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
Cosmin-TM Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 14 minutes ago, dan-a2 said: Nu cred ca se merita reparat ,numai curierul ar costa mai mult decat un ceas de la dezmembrari auto .. https://www.pieseauto.ro/ceasuri-bord/land-rover/freelander/ceas-land-rover-freelander-1-generation-facelift-908847197.html?ssk=b193f982ba0c386acd59064ae6d8792d Nu e același model, acesta arata doar ora, nu și frecvența radio, cele cu frecventa sunt mai rare. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 De colegul Sergionel era vorba....mi-am amintit când am văzut postarea lui dan-a2. Link spre comentariu
Cosmin-TM Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Mulțumesc Dan, Vali, i-am scris. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Caută să-l contactezi şi pe site-urile lui, fiindcă nu sunt sigur că poţi trimite ca nou user mesaje MP.Sau că odată trimise sunt şi primite... http://www.reparatiitv-decodari.ro. www.servicelcd-laptop.ro Link spre comentariu
Cosmin-TM Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Din păcate a spus ca nu face asa ceva... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 (editat) Poate a făcut dar nu se mai ocupă, dar ştiu sigur că cineva din Bucureşti remediază aşa ceva, chiar şi la televizoare LCD cu probleme la folii.Nu e garantat 100% rezultatul, dar merită încercat, mai ales că nu mai găseşti componente noi pentru astfel de maşini.... Eventual caută topicuri vechi pe aceeaşi temă, era unul în care cineva care remedia display-uri cu folii dezlipite chiar arăta scula folosită la relipire, era un vârf de letcon în formă de ,,T,, cu bara superioară foarte lată... Editat Septembrie 30, 2020 de validae Link spre comentariu
Cosmin-TM Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Poate am noroc și vede cineva care ma poate ajuta. Mulțumesc Link spre comentariu
Taraxacus Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Din ce am văzut pe YT (am avut si eu nevoie pt un TV LCD) un meșter folosea un letcon de ăla cum zicea Vali dar nu stiu temperatura, nu stiu de unde de ia banda de aia flexibila și cea am mai vazut altii, in conditii de fabrică amplasau la microscop banda si o presa venea si alăsa probabil la cald. Nu stiu daca se pune un adeziv intre marginea de sticlă si cablu... sau are cablul prevăzut adezivul respectiv. Am avut o alta situație in care intre marginea de sticlă și cablaj era o banda de cauciuc striată, ca o râmă si am inteles ca fiecare striu este din cauciuc electroconductibil. Nu facea contactul, am curatat cu alcool, am presat... mi-a mancat sufletul reuseam presând cu hartiuțe etc dar după cateva zile iar „orbeau” unele elemente.... nici banda de aia nu stiu de unde se ia.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum