icar Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Cumpar cel putin 10 m de sirma CuEm, 0,8 - 0,9. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Icar.Are Dr.L la vanzare de 1 mm. Da' n-aveti in zona atelier de rebobinat motoare?Ar fi o solutie. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Cum spunea colegul, la un atelier de bobinaj vă dă un bobinator cei 10m pe un ,,toboşar,, de bere, cum le zic ai noştri la sticlele de 2,5 L.... Dacă eraţi prin zonă, v-o trimiteam gratis...cei 10 m au circa 57 g. Editat Septembrie 29, 2020 de validae Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Daca nu a-ti gasit la altcineva am acest rest de sarma0,85mm,150gr. disponibila. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Multumiri tuturor, am rezolvat. Am facut comanda la conexelectronic. Nu banuiam ca au asa ceva, cautam altceva. Din pacate ce am cautat, condensatori, nu au, in acest domeniu e saracie mare. Mai putin la electrolitici. Multumiri Validae! Branka, avem un atelier de bobinat, am mai luat de la ei, normal pe bani, no problem, dar acum m-au refuzat pe motiv ca din cauza covidului nu le-au mai venit comenzile de afara, deci nu mai au sirma. Multumiri, se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum