Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32J5200 imagine manjita

Alextv

Postări Recomandate

Placa de baza BN41-02360

T-con BN41-02111A

Display -JJ032BGLV4H

Sursa externa

Are imaginea manjita. Va rog ajutati.ma si pe mine, daca a mai intalnit cineva defectul si cum l.a reolvat. Este defect de display sau t.con? Nu as cumpara t.conul degeaba. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

7

• GOLOGAN

3

• Marian Roman

3

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 9 minute, validae a spus:

Dai click pe poză şi alegi ,,Copy image adress,, sau cum o mai scrie la sistemul tău..

Multumesc, si imi cer scuze pt.iesire.

Editat de Alextv
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Gabriel_S a spus:

Binul pentru 24c256

https://files.fm/f/tcswbqng

Va multumesc pentru implicare. Intre timp l.am abandonat pentru alte aparate. Florine, n u se rezolva prin factory reset,am facut. Azi mi.a intrat unul identic in service, cu display spart. Cu placa acestuia merge perfect. Acum sunt convins ca "buba" este binul din aceasta memorie. Ok. acum am placa buna din care as lua binul, dar am o mare problema. Nu gasesc  nenorocita de memorie. Nu stiu care este. Am o stare nashpa. Va rog putin ajutor. Promit sa pun binul bun aici pentru colegi. Atasez poza cu placa.

20200930_151631_compress99.jpg

Editat de Alextv
Link spre comentariu
Acum 10 minute, Alextv a spus:

Va multumesc pentru implicare. Intre timp l.am abandonat pentru alte aparate. Florine, n u se rezolva prin factory reset,am facut. Azi mi.a intrat unul identic in service, cu display spart. Cu placa acestuia merge perfect. Acum sunt convins ca "buba" este binul din aceasta memorie. Ok. acum am placa buna din care as lua binul, dar am o mare problema. Nu gasesc  nenorocita de memorie. Nu stiu care este. Am o stare nashpa. Va rog putin ajutor. Promit sa pun binul bun aici pentru colegi. Atasez poza cu placa.

20200930_151631_compress99.jpg

Aveti poza aici : 

Link spre comentariu

Gata , am rezolvat.A mers cu rescrierea binului postat de "Gabriel_S" Merge perfect. Va multumesc tuturor pentru ajutor. Nu mai are rost sa scot binul din placa mea cea buna. Atasez poza.

20200930_161739_compress20.jpg

Editat de Alextv
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări