Alextv Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Placa de baza BN41-02360 T-con BN41-02111A Display -JJ032BGLV4H Sursa externa Are imaginea manjita. Va rog ajutati.ma si pe mine, daca a mai intalnit cineva defectul si cum l.a reolvat. Este defect de display sau t.con? Nu as cumpara t.conul degeaba. Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Pune o poza cu defectul sau un video, sa ne dam seama de unde este defectul Link spre comentariu
Alextv Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Acum 36 minute, Florinel TV a spus: Pune o poza cu defectul sau un video, sa ne dam seama de unde este defectul Editat Septembrie 28, 2020 de Alextv Trebuie sa adaug poze Link spre comentariu
Alextv Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Am adaugat poze Editat Septembrie 28, 2020 de Alextv Am adaugat poze Link spre comentariu
Alextv Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Acum 9 minute, validae a spus: Dai click pe poză şi alegi ,,Copy image adress,, sau cum o mai scrie la sistemul tău.. Multumesc, si imi cer scuze pt.iesire. Editat Septembrie 28, 2020 de Alextv Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Acum 14 minute, Alextv a spus: Multumesc, si imi cer scuze pt.iesire. Reprogameaza epromul 24Cxx Link spre comentariu
Alextv Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Acum 3 minute, GOLOGAN a spus: Reprogameaza epromul 24Cxx Iarta.ma, te referi la eepromul de pe T-con? Multumesc. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Acum 8 minute, Alextv a spus: Iarta.ma, te referi la eepromul de pe T-con? Multumesc. Nu. De pe placa de baza. Editat Septembrie 28, 2020 de GOLOGAN Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Defect tipic pt seria J acest eeprom 24c512 sau de capacitate mai mica. Bine ar fi sa puneti alta memorie programata, noua sau din recuperari. Editat Septembrie 28, 2020 de bobo Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Un reset din service ar fi binevenit, apoi scriem memori Link spre comentariu
Alextv Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 (editat) Acum 15 ore, Gabriel_S a spus: Binul pentru 24c256 https://files.fm/f/tcswbqng Va multumesc pentru implicare. Intre timp l.am abandonat pentru alte aparate. Florine, n u se rezolva prin factory reset,am facut. Azi mi.a intrat unul identic in service, cu display spart. Cu placa acestuia merge perfect. Acum sunt convins ca "buba" este binul din aceasta memorie. Ok. acum am placa buna din care as lua binul, dar am o mare problema. Nu gasesc nenorocita de memorie. Nu stiu care este. Am o stare nashpa. Va rog putin ajutor. Promit sa pun binul bun aici pentru colegi. Atasez poza cu placa. Editat Septembrie 30, 2020 de Alextv Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Acum 10 minute, Alextv a spus: Va multumesc pentru implicare. Intre timp l.am abandonat pentru alte aparate. Florine, n u se rezolva prin factory reset,am facut. Azi mi.a intrat unul identic in service, cu display spart. Cu placa acestuia merge perfect. Acum sunt convins ca "buba" este binul din aceasta memorie. Ok. acum am placa buna din care as lua binul, dar am o mare problema. Nu gasesc nenorocita de memorie. Nu stiu care este. Am o stare nashpa. Va rog putin ajutor. Promit sa pun binul bun aici pentru colegi. Atasez poza cu placa. Aveti poza aici : Link spre comentariu
Alextv Postat Septembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 (editat) Gata , am rezolvat.A mers cu rescrierea binului postat de "Gabriel_S" Merge perfect. Va multumesc tuturor pentru ajutor. Nu mai are rost sa scot binul din placa mea cea buna. Atasez poza. Editat Septembrie 30, 2020 de Alextv Link spre comentariu
Marian Roman Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 La 29.09.2020 la 23:59, Gabriel_S a spus: Binul pentru 24c256 https://files.fm/f/tcswbqng s-ar mai putea reposta acesti bin? as avea si eu nevoie de el. am un tv cu exact aceeasi problema Link spre comentariu
gabiTV Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Aveti atasat . Samsung J5200 24C256.bin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum