Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa-17ips12

cornel1962

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

5

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Inainte de a schimba ic-ul schimba mosfetul, si verifica bobina sa nu fie in scurt, eventual schimbo de pe sursa buna, cu un osciloscop ar spune imediat daca ic-ul este ok masurat in pin 14 

Link spre comentariu

Am pus osciloscopul si este mort, CI se alimenteaza, am simulat st_by si bl_on,...nimic ! Acum nu am un mp3394 si de aceia am întrebat dacă pot pune mp3398 ( aveam pe o sursa 17ips62), dar am considerat ca nu are rost sa dezmembrez sursa, asa ca am montat sursa funcțională pe tv si ramane sa o repar pe a lui ! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa !

Link spre comentariu
Acum 23 minute, cornel1962 a spus:

Am pus osciloscopul si este mort, CI se alimenteaza, am simulat st_by si bl_on,...nimic ! Acum nu am un mp3394 si de aceia am întrebat dacă pot pune mp3398 ( aveam pe o sursa 17ips62), dar am considerat ca nu are rost sa dezmembrez sursa, asa ca am montat sursa funcțională pe tv si ramane sa o repar pe a lui ! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa !

Cand pui osciloscopul pe pinul 14 trebuie scos mosfetul din circuit, impul trebuie sa fie foarte putin din cauza ca intra in protectie, cu mosfetul montat impuls nu o sa fie, sau fa o proba cu sursa functionala cu osciloscopul sa iti dai seama cum da semnal

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Florinel TV a spus:

Cand pui osciloscopul pe pinul 14 trebuie scos mosfetul din circuit, impul trebuie sa fie foarte putin din cauza ca intra in protectie, cu mosfetul montat impuls nu o sa fie, sau fa o proba cu sursa functionala cu osciloscopul sa iti dai seama cum da semnal

Sursa funcțională am montat-o in tv , dar azi daca am timp, o sa incerc sa vad ce se intampla acolo. Nu gasesc nici schema ptr.varianta asta de sursa, adică pentru panel de 40".... 

Link spre comentariu

Am relipit pe placa IC-ul dat jos(mp3394) si cand am dat 3v in bl-on, am observat ca acesta lucreaza...., am montat si mosfetul la loc si sursa functioneaza perfect.!!!???. Nu stiu ce sa mai cred,...probabil a fost o lipitura rece la CI !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări