cornel1962 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Am un tv in lucru echipat cu aceasta sursa, nu aprinde backlight....! Pot inlocui mp3394 cu mp3398 ? Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Ati verificat daca " ia startul " ? Are pwr on si dimming ? Am avut cazuri in care nu se comanda on din MB . Ledurile sunt ok ? Din multe sute am avut si unul cu dioda de la invertor strapunsa . Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 MB-ul si ledurile sunt ok, am alta sursa si tv-ul functioneaza, dar as dori sa repar sursa lui. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Inainte de a schimba ic-ul schimba mosfetul, si verifica bobina sa nu fie in scurt, eventual schimbo de pe sursa buna, cu un osciloscop ar spune imediat daca ic-ul este ok masurat in pin 14 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Am pus osciloscopul si este mort, CI se alimenteaza, am simulat st_by si bl_on,...nimic ! Acum nu am un mp3394 si de aceia am întrebat dacă pot pune mp3398 ( aveam pe o sursa 17ips62), dar am considerat ca nu are rost sa dezmembrez sursa, asa ca am montat sursa funcțională pe tv si ramane sa o repar pe a lui ! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 23 minute, cornel1962 a spus: Am pus osciloscopul si este mort, CI se alimenteaza, am simulat st_by si bl_on,...nimic ! Acum nu am un mp3394 si de aceia am întrebat dacă pot pune mp3398 ( aveam pe o sursa 17ips62), dar am considerat ca nu are rost sa dezmembrez sursa, asa ca am montat sursa funcțională pe tv si ramane sa o repar pe a lui ! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa ! Cand pui osciloscopul pe pinul 14 trebuie scos mosfetul din circuit, impul trebuie sa fie foarte putin din cauza ca intra in protectie, cu mosfetul montat impuls nu o sa fie, sau fa o proba cu sursa functionala cu osciloscopul sa iti dai seama cum da semnal Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Cand pui osciloscopul pe pinul 14 trebuie scos mosfetul din circuit, impul trebuie sa fie foarte putin din cauza ca intra in protectie, cu mosfetul montat impuls nu o sa fie, sau fa o proba cu sursa functionala cu osciloscopul sa iti dai seama cum da semnal Sursa funcțională am montat-o in tv , dar azi daca am timp, o sa incerc sa vad ce se intampla acolo. Nu gasesc nici schema ptr.varianta asta de sursa, adică pentru panel de 40".... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Am relipit pe placa IC-ul dat jos(mp3394) si cand am dat 3v in bl-on, am observat ca acesta lucreaza...., am montat si mosfetul la loc si sursa functioneaza perfect.!!!???. Nu stiu ce sa mai cred,...probabil a fost o lipitura rece la CI ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Cred ca asta a fost, acum bine ca sa rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum