Defro Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Cablaje pentru Amp Camp Headphone Amp . Gasiti toate detaliile in linkul atasat. 45 lei doua placi, 10 lei posta, plata in cont. Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Schimb cu Molex KK245 dupa cum se vede in poza. Mama,tata si clemele alea. Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Se poate inchide topicul. Produsul nu prezinta interes. Multumesc. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Ba prezinta interes, dar as vrea sa stiu cine a proiectat cablajul si daca stii o sursa pt. fet-urile de acolo...preferabil din U.E. Posibil sa am si niste mufe din alea la schimb... Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Cablajul e proiectat de un pakistanez iar plăcile sunt luate de la o fabrică de PCB din China. Proiectul era pe situl lor dar se pot găsi pe net, la liber, și alte variante. Acele tranzistoare se pot lua de pe ebay, sunt câțiva care le vând deja împerecheate, nu chinezi . Există și posibilitatea să poată fi înlocuite cu altele aflate în producție consultând datasheet-ul. După cum am precizat deja, oferta nu mai este valabilă topicul se poate inchide. Editat Septembrie 29, 2020 de Defro Link spre comentariu
Postări Recomandate