marius stanciu Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Acum 3 ore, validae a spus: Nu trebuie schimbaţi decât vreo trei sau patru condensatori electrolitici.... stau la bloc si cu ceva timp in urma aveam tensiunea anormala (ori mare ori mica ) mi-am dat seama ca se aprindea singur laptopul (aflat in stanby) in sateliti sistemului se auzeau mici poctitori dar acum nu se mai aude ..... Acum 4 ore, razvan-l1 a spus: Schimba alimentatorul . Dupa atata timp de functionare continua are condesatori uzati . la asta m-am gandit si eu .....2-3 ani tot timpul in priza cu tensiunea de retea mare (zic eu ) s-au uzat Acum 3 ore, modoran a spus: Omul nici multimetru nu are, a "apelat la un prieten" si voi vreti sa schimbe condensatori prin el? Clar alt incarcator si se rezolva permanent problema. asa este ....nu am aparat de masura .... Link spre comentariu
marius stanciu Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Acum 1 oră, razvan-l1 a spus: Poate trece locatia la profil si se ofera cineva, din zona lui , sa-l ajute . nu e panica .....eu scriu de pe laptopul si alimentatorul de care va vorbeam ....am setat din power option cpu-ul undeva la 80 % si totul e in power saver ...se mai inchide dar nu asa de rpd ...o sa ma apuc de el ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum