Io Ji Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) Imi poate da cineva schema placii de baza a avestei centrale?(ariston matis 24 ff) Editat Septembrie 27, 2020 de Io Ji Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 nu o sa gasesti niciodata asa ceva , ce belea ai ? Link spre comentariu
Io Ji Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 3 ore, Florian Ciobanu a spus: nu o sa gasesti niciodata asa ceva , ce belea ai ? A crapat sursa si nu am denumirea componentelor.integratul din sursa si cateva componente. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 vezi de ce tensiune sunt releele si pune o sursa externa , dupa cum imi amintesc ar trebui de 12v , pune ceva poze ca nu mai stiu pe dinafara Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Eu am vazut doar cateva modele de centrala murala, dar la acelea sursa "mare" era pe 24 V (pentru relee). Logica se alimenteaza mai recent la 3,3 V, dar e posibil sa mai existe si la 5 V. Chestia e daca aceasta tensiune e scoasa de un al doilea redresor din sursa aia in comutatie, sau se obtine cu un stabilizator liniar din aia 24 V (solutie ceva mai fiabila, mai ales ca generatiile mai noi de controlere au consum mic) (nu ca si-ar bate capul proiectantul cu asa ceva). Daca e prima varianta, tot solutia din a doua varianta v-as recomanda-o. Bafta! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 ceva poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum