Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor kappapro15alf2 600w

Vizitator highlander

Postări Recomandate

Schema e cam generica,si practic e aproape acelasi lucru cu ce ai recomandat tu in topicul de pe pa-forum.Parca 0.50 mH+1.8uF atenuare intre 4-9 db l-pad (au zis in functie de genu muzical si preferinte)pe inalte si 1.6mH+cond 4.7-12 uF(dupa gust).Dar au specificat ca apt80 nu coboara suficient pt a se inperechea f ok cu alpha 8A.Oricum eu am fost placut inpresionat ca cu toate ca era evident ca am luat ce aveau mai ieftin sau obosit sa raspunda.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

4

• LUCI

3

• Mircea Bartic

2

• bigbrother

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Prin generic am inteles ceva mult mai nasol, de genul filtrelor care se vindeau mai demult la senia.Separare la 3-3.5k electrica.Valorile erau ceva de genul : 0.4mH si 6.8u pe bas si 2.5ohmi in serie cu un filtru de ord 3 din 3.3u 0.3mH si 10u pe inalte. Iti dai seama de rezultat:Difuzorul de bas aproape nefiltrat, driverul neatenuat si taiat la 3k electric, care de multe ori iese 1.5-2k acustic. Mega FAIL!

Link spre comentariu
Vizitator Angel

am un kappapro15alf2 600w, care are bobina blocata, nu pot apasa deloc membrana. Parca s-ar fi lipit bobina in interior :smt005unde gasesc pe cineva priceput in constanta?

difz tau nu are bobina blocata ,o are arsa[prajita] datorita incingeri bobinei sarma bobinei se strange pe conul difuz si ramane blocata .,acel difz a fost atacat cu o putere mai mare decat suporta el
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări