LUCI Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Schema e cam generica,si practic e aproape acelasi lucru cu ce ai recomandat tu in topicul de pe pa-forum.Parca 0.50 mH+1.8uF atenuare intre 4-9 db l-pad (au zis in functie de genu muzical si preferinte)pe inalte si 1.6mH+cond 4.7-12 uF(dupa gust).Dar au specificat ca apt80 nu coboara suficient pt a se inperechea f ok cu alpha 8A.Oricum eu am fost placut inpresionat ca cu toate ca era evident ca am luat ce aveau mai ieftin sau obosit sa raspunda. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Prin generic am inteles ceva mult mai nasol, de genul filtrelor care se vindeau mai demult la senia.Separare la 3-3.5k electrica.Valorile erau ceva de genul : 0.4mH si 6.8u pe bas si 2.5ohmi in serie cu un filtru de ord 3 din 3.3u 0.3mH si 10u pe inalte. Iti dai seama de rezultat:Difuzorul de bas aproape nefiltrat, driverul neatenuat si taiat la 3k electric, care de multe ori iese 1.5-2k acustic. Mega FAIL! Link spre comentariu
Vizitator Angel Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 am un kappapro15alf2 600w, care are bobina blocata, nu pot apasa deloc membrana. Parca s-ar fi lipit bobina in interior :smt005unde gasesc pe cineva priceput in constanta?difz tau nu are bobina blocata ,o are arsa[prajita] datorita incingeri bobinei sarma bobinei se strange pe conul difuz si ramane blocata .,acel difz a fost atacat cu o putere mai mare decat suporta el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum