Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu TV DIGI si recomandare splitter activ

Blacksmith

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

35

• Stefan

15

• doru3160

12

• modoran

12

Top autori în acest subiect

Imagini postate

My God ! Maresale, traiasca familia ta ! Mersi ca m-ai atentionat ! :88De acum incolo, TVR va fi printe posturile mele favorite... Dar mai are emisiuni in prezent fatuca asta ?

Link spre comentariu

Cine "pastoreste" bunaciunea?E fata vitrega a lui Dumitru Graur.Banui ca el a ajutat-o sa intre in TVR.Altfel...ca la Holywood.Adica pana ajungi sa vezi un rol,ca actrita,trebuie sa faci niscai "vizite" pe la regizori,producatori,s.a....

Link spre comentariu
Acum 23 minute, maresaldeflota a spus:

Da , sunt trei la știri(tvr 2) . Ea, Raluca Arvat și Stela Popa. Fac prin rotație. Ma uit la știri mai ales când e ea

La ce ora e ?

Acum 6 minute, Defro a spus:

De aia vă uitați la știri? 

Pe de ce altceva credeai ? Pentru politica ? Doamene fereste ! Sau sa aflu cine a mai murit, ce crime s-au mai intamplat... ? Nu, frate. Ma uit sa ma simt bine... Eu nici nu aud ce zic aia acolo...

Link spre comentariu

Activeaza-ti opțiunea adult chanel, daca pt asta-ti trebuie televizor, nu te mai chinui cu stirile.:)

Sau mai ieși în lume, prinde cate una la ciufulit, că doar cu pozele nu ajungi departe.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, doru3160 a spus:

Activeaza-ti opțiunea adult chanel, daca pt asta-ti trebuie televizor, nu te mai chinui cu stirile.:)

Sau mai ieși în lume, prinde cate una la ciufulit, că doar cu pozele nu ajungi departe.

Doru, stai linistit... Daca voiam filme pentru adulti aveam de unde sa iau... nu imi trebuia televizor.

In rest, e pacat sa presupui si sa dai sfaturi aiurea daca nu cunosti viata celui cu care vorbesti...

Link spre comentariu

Mai mult decat sa vad ca te incalzesti cand vezi o prezentatoare cu ceva decolteu, ce mai trebuie, ca sa-mi formez o imagine de cand n-ai vazut nimic fizic, totul online...:rade:

Acum 5 minute, Dudikoff a spus:

e pacat sa presupui si sa dai sfaturi aiurea daca nu cunosti viata celui cu care vorbesti...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări