doru3160 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Oferta pt tv e una, iar pe online e alta. Sa nu le amestecam. Acum 3 minute, Spitfire a spus: m-as mira ca pe alte meleaguri sa fie altfel Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Exista Antena 3 pe cablu de la RDS. Pe online nu este. Editat Octombrie 5, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Aha.... Mersi ! M-am linistit... Pe cablu cu tv normal ma refeream. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 1 oră în urmă, Stefan a spus: Exista Antena 3 pe cablu de la RDS? Pe online nu este. Pe cablu ai oferta mai mare decât la online...nu ca ar ajuta, pt ca tot la hbo go ma uit daca am chef de un film. De antene ce sa mai zic...acum nici de curiozitate nu mai intru pe posturile lor. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Nu ai nevoie de Digionline pt antene etc , fiecare are live pe net..... https://antenaplay.ro/live/antena3 Faci cont sau intrii cu Facebook si dai play si merge..... Aici ai celelalte posturi... https://antenaplay.ro/live Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Acum 3 minute, Усилитель a spus: Nu ai nevoie de Digionline pt antene etc , fiecare are live pe net... Au fiecare online, el întrebase de aplicatia digi online ce cuprinde. Asa, daca stai sa intri dupa fiecare post online, nici aplicatia digi online nu mai trebuie. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Nu imi trebuie online... Eu am nevoie sa pot sa si inregistrez anumite chestii si la calitate maxima HD nealterata de codecuri suplimentare. Si ma speriasem ca am crezut ca nici pe cablu clasic nu o sa fie Antena3. Apropo, nustiu ce dracu are tunerul meu ca ba merge ba nu merge... Am un stick din ala pe usb DVB-T/T2/C. Am cumparat si amplificatorul ala de vi l-am aratat... Creste semnalul de la 53% la 59% (asa arata in aplicatia cu care vad posturile tv) dar degeaba ca tot nu merge... Deci semnal are dar imaginea e tot neagra. L-am desfacut si am verificat, nu are firul de la antena intrerupt... Ma enerveaza ca nu stiu cum as putea sa verific daca e ars de-a binelea sau nu. Ca sa stiu daca cumpar altul... Inca unul ca asta e vreo 200 lei... Daca iau altul si problema e din alta parte ? Chiar nu stiu ce sa fac... Asa nenorocire ce s-a abatut pe capul meu in ultimul timp, e de necrezut. Eu fara TV sint terminat... :( Editat Octombrie 5, 2020 de Dudikoff Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 @Dudikoff deja esti comic. Rezolva mai intai cu internetul nu te apuca de toate. Ai sunat la RDS? Ai zis ca daca nu mai poti accesa serverul ala al tau esti terminat. Deci rezolva problema a mai dureroasa. Suna si rezolva beleaua! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Da, tocmai ca s-au gasit multe belele de-odata... Ti-am zis, astept sa-mi traga cablul mai intai... Acum sint tot pe reteaua de la Akta. Poate ca problemele astea apar si din cauza ca se lucreaza la reteaua de fibra... Voi, daca ar trebuie sa va luati maine un tuner tv pt laptop, ce ati lua ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Ăla nu poate fi imperecheat cu cartela de la Digi, deci ciuciu Hbo, History... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Acum 4 ore, Dudikoff a spus: Nu pot sa cred asa ceva... Mi-am activat Digi Online, adica sa vad canalele TV pe net, si nu exista nici un canal de la Antene !!! WTF ???? Eu asta am avut in vedere cand am răspuns. Ce a venit pe urma... Citat Nu imi trebuie online... Eu am nevoie sa pot sa si inregistrez anumite chestii si la calitate maxima HD nealterata de codecuri suplimentare. Cine sa te mai inteleaga... Editat Octombrie 5, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Dudikoff, mai sus ai spus ca "Deci nu se poate asa ceva... am primit si eu IP din ala cu 100.x.x.x " Au inceput si Akta sa dea ip-uri cu 100.x.x.x ? Eu nu mai inteleg nimic. Esti pe RDS sau Akta? Mie-mi par comentariile tale cel putin dubioase. Faci misto de ceilalti useri care incearca sa te ajute ? Referitor la "tuner tv pt laptop" , vezi si tu la pastorul Gadea sau gimnastul Badea de la Antena 3. Aia le stiu pe toate. Si chiar mai mult. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Acum 5 ore, maresaldeflota a spus: Ăla nu poate fi imperecheat cu cartela de la Digi, deci ciuciu Hbo, History... Nici nu iti trebuie sa imprechezi cu cartela lor. Bagi dvb viewer + plugin sa simuleze cam si vezi tot, garantat Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Media box-ul Dvs.nu are iesire HDMI?! E suficient un monitor cu intrare HDMI, si aveti televizor full-HD. Despre captura de programe e alta poveste, nu prea e legal, desi media-box-ul are port USB in care se poate introduce un memory-stick, dar vizionarea de pe stick e posibila doar cat timp sunteti abonatul lor, iar fisierele video-audio de pe stick vor fi criptate. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Adica e ilegal sa inregistrez tatele lui Esca si alte bunaciuni de pe acolo... ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum