Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Scuze Dudikoff daca limbajul sau inteventiile mele au parut ofensatoare. Nu asta a fost intentia. Cred totusi ca trebuie sa expui mai concret probleme pe care nu le poti rezolva. Uite ca altfel apar tot felul de interpretari. Uneori gresite. Eu nu am incercat decat sa te ajut. O zi buna sa ai. Si scuze inca o data. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 24 minute, Dudikoff a spus: Sint liderul unei comunitati de vreo 2400 de persoane care incearca sa se ajute reciproc si din alea 2400 de persoane nu s-a gasit nimeni sa te ajute? de fapt cine e mai priceput ca liderul??? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Nu e despre electronica acea comunitate, e despre altceva... Stiu ca nu va vine sa credeti, dar exista viata si in afara de electronica. Nu m-am nascut sa stau toata viata cu nasul in fum de sacaz... Am avut momentele mele de glorie in electronica, am facut cele mai tari amplifuri OTL30 si ZAL200V3... Gata, ajunge ! Viata e si despre altceva in afara de fiare... Acum ascult la amplificatoarele mele si ma bucur de viata si de noi pasiuni. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) 1 oră în urmă, Dudikoff a spus: Stiu ca nu va vine sa credeti, dar exista viata si in afara de electronica. credem, draguta! si nu ma refeream la electronica ci la chestia ai cu internetul! si apropo: daca nu e electronica ci altceva, nu tot o ''pasiune de hobby'' oricare ar fi aia inseamna? sa stii ca viata exista si in afara pasiunii celor 2400 de colegi ai tai! P.S. din acest motiv am incercat eu sa spun ca G.D. Oprescu nu este tocmai un exemplu pentru tineri! Editat Septembrie 27, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Deci nu se poate asa ceva... am primit si eu IP din ala cu 100.x.x.x https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT Spune clar aici ca pe tampenia asta de CGN nu poti sa faci servere... Doamneee, e cel mai horror lucru care s-a intamplat in istoria internetului... Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Și ce răspuns ai primit când ai cerut schimbarea setărilor din modul router in modul bridge? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Nu cred ca are treaba cu asta... NAT-ul ala nenorocit e la ei la firma... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 De ce nu incerci ce s-a sugerat mai sus: Intra pe pagina web de la digi , in contul tau, si seteaza DDNS. Si suni la ei sa reclami ca servicul DDNS nu funtioaneaza. Nici nu trebuie intrat in amanunte gen NAT sau IP public. Trebuie sa-ti rezolve sesizarea. Treaba lor cum. Ai incercat si asa? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Dar serviciul DDNS functioneaza, doar ca doar in interiorul retelei RDS. Nu ai ce reclama. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Daca am avut de ales intre UPC si RDS , si am ales RDS pentru ca ofera si acest serviciu, se cam cheama reclama mincinoasa. Nu este specificat in oferta RDS acest amanunt cu "interiorul retelei RDS". Ori opresc serviciul DDNS la toata lumea, ori rezolva sesizarea. Parerea mea. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) @Dudikoff incapatanat mai esti. Daca eu am avut fix aceeasi problema ca a ta cu routerul lor si dupa ce am "renuntat" la el am rezolvat. Cat te costa un apel de 5 min la RDS? Asa s-au scumpit tarifele? Nu rezolvi asa cum am zis le zici sa-l seteze inapoit cum a fost. La mine nu au comentat nimic cand le-am zis ca-l vreu in bridge. Editat Octombrie 5, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Nu pot sa cred asa ceva... Mi-am activat Digi Online, adica sa vad canalele TV pe net, si nu exista nici un canal de la Antene !!! WTF ???? Traim in democratie sau in comunism ??? De cand trebuie sa mi se dicteze la ce canale am voie sa ma uit si la care nu ?? Va rog, daca poate cineva sa imi confirme, daca pe abonamentul de cablul normal de la RDS exista Antena 3 ! Ca sa stiu daca anulez sau nu contractul... E deja prea mult: posturi tv lipsa, internet limitat, nu poti sa faci server... Nu am crezut sa mai vad asemenea dictatura in 2020... Editat Octombrie 5, 2020 de Dudikoff Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Nu ai antenele si ProTv, printre altele. Am grila completa de programe. Nu m-a deranjat deloc ca nu am antenele pe telefon, oricum nu le urmăresc nici la TV. Oricum nu ai pe digi online toata grila de programe care le vezi la tv, si le platesti. Editat Octombrie 5, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 "Daca Antena 3 si Taraf TV nu e , nimic nu e". Zicere din strabuni. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) In Bucuresti exista 152 programe pe Digi, inclusiv "antenele" si Pro-TV, m-as mira ca pe alte meleaguri sa fie altfel... https://www.digiromania.ro/servicii/televiziune/digitala/digital Pe Digi Online se pare ca nu... https://www.digiromania.ro/servicii/online/digi-online Editat Octombrie 5, 2020 de Spitfire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum