Marele Savant Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 2 minute, sesebe a spus: @Dudikoff Am citit ca cica modemul de fibra ar avea un nivel de ieșire pt TV de nivel mare. Pot să-ți spun, pe masurate de băieții de la cablu, ca nivelul este destul de mic, mai mic decit ce livrau ei cu modemul unic de scara și splitere. ce inseamna ''destul de mic''? inainte ''livrau'' fara numar pentru ca dadeau in amplificatoare pina ajungea la toti! adica si la cei care aveau instalatii vechi cu pierderi mari sau care aveau semnalul impartit 4-5 sau 6 tv. ori il partajau cu 2-3 vecini care aveau si ei cite 2-3 tv. echipamentele optice ofera exact semnalul recomandat de legislatia in vigoare. oricum presupun ca datele tehnice ale echipamentelor respective nu sint secrete si pot fi aflate usor. Acum 43 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Dudikoff, Notiunea de 'splitter activ' in TV prin cablu nu exista. Nu inteleg ce cauti. sincer, chiar nu intelegi ca vrea un amplificator catv cu mai multe iesiri? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 20 minute, modoran a spus: Felicitari, ai IP CGN ( 100.97.221.39 ) Cum fac sa evit aceasta nenorocire ? In contextul in care nu mi-a fost instalat inca netul... Pot sa le atrag atentia sa nu-mi bage tampenia asta ? Sau o fi obligatoriu... ? Ciudat este ca George nu are dar Maxente are... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Marele Savant, La ce-i trebuie mai multe iesiri la amplificator catv ? El are un spliter acolo (desi cred ca daca pune un distribuitor scapa mai simplu si mai ieftin). Iesirile locale sunt ok. Dintr-o iesire se duce la un TV aflat la 40m. Pe cablul asta trebuie sa puna in amplif. Ce rost are un amlif. cu mai multe iesiri pe care trebuie oricum sa le atenueze mult pentru receptorii din apropiere. Nu-i trebuie niciun 'spliter activ'. Gresesc? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Primesti in mod random. Poti inclusiv sa le faci sesizare sa nu-ti mai aloce asa ceva, dar nu e garantat ca iti aproba, depinde de situatie. Daca nu esti multumit, primesti ip v6 gratis ce nu are problema asta garantat ( chiar mai multe ip-uri v6 in acelasi timp ) sau exista abonament business ( merge pe persoana fizica, la alt pret ). Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Dudikoff, Ti-a spus cineva mai sus. Faci DDNS: ex: dudikoff.go.ro, si scapi. Ai incercat asa? De ce nu citesti si tot umpli forumul cu intrebari? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Nu merge cu go.ro, te asigur eu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 modoran, Este serviciu oferit de ei. Daca nu merge ai motiv sa-i suni si sigur se resolva. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) @modoran a înțeles și știe exact despre ce e vorba. Nu e problema de la deschis / scanat porturi / DDNS sau nu știu câte routere. Se poate rezolva ușor dar trebuie sau ai cu cine discuta. Despre FTTH PON aveți aici datele tehnice: http://www.unicomstrading.com/xprod/277.pdf (dați click pe răspunderea voastră, e posibil ca prin acel click să vă aflu IPul). @Dudikoff nu ai ce face, poți arunca de pe acum acel server deoarece absolut totul este in zadar Mai bine lași isteria și discuți cu RDSii, garantat se găsește soluție chiar și pentru tine. Trebuie doar puțină răbdare și să faci cum ți-am zis: bridge routerul lor -> doar IPv4 in routerul tău + regului firewall. Ești conștient că nu ești singurul lor abonat ce are un server? Apropo de porturile blocate de ei, portul de ftp nu este blocat in mod implicit. Porturile blocate sunt cele din poza de mai jos dar și asta se rezolvă cu calm. Editat Septembrie 27, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Tare interesant. 5 (cinci) pagini umplute pentru un 'splitter activ' CATV. Si ulterior 'rutere inseriate' :) Si s-a ajuns sa facem teroria FTTH PON pentru o problema de doi bani. Un abonat la RDS vrea sa faca si el un server care sa fie vazut din exterior. :) Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Ehe dacă teoria acelui "banal" echipament se putea face in 5 pagini de Elforum ... era bine. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 27 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Tare interesant. 5 (cinci) pagini umplute pentru un 'splitter activ' CATV. Si ulterior 'rutere inseriate' Si s-a ajuns sa facem teroria FTTH PON pentru o problema de doi bani. Un abonat la RDS vrea sa faca si el un server care sa fie vazut din exterior. lasa draga, mai invatam si noi! P.S. nu esti obligat sa citesti! Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 1 oră, modoran a spus: Felicitari, ai IP CGN ( 100.97.221.39 ), nu poate fi accesat din exterior, ci doar din interiorul retelei RDS. Da-i restart la echipamentul RDS si incerci din nou ( de cate ori e nevoie ). I-am dat restarturi pana mi-a venit acru-n gat. la fiecare restart imi da alt ip in router si alt ip extern. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Eu chiar nu inteleg de unde atatea complicatii. Inteleg ca RDS face NAT cu IP-urile v4 ale clientilor. Ok. A incercat cineva care se afla in situatia asta sa-si faca DDNS de genul: elforum.go.ro Si daca nu merge sa sune la RDS si sa sesizeze ca serviciul DDNS oferit de ei nu merge ? Ce au zis ? Hai sa o luam pas-cu-pas. Eu nu sunt abonat RDS. Dar chiar ma intereseaza problema. Altfel se umplu iar zeci de pagini fara rost. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) Cred ca sint vreo 3 ani de cand n-am mai scris pe forumul asta... V-am lasat frustrati si va gasesc tot frustrati. Liviu Mihaiu asta a cui clona mai e ? Ca se vede ca nu e nou pe aici chiar daca are 30 de postari.... Victor sau Neaculea ? Sau au mai aparut altii noi de care nu stiu eu ? Liviu, un forum e facut sa pui intrebari pe el, iar eu o sa pun cate intrebari vreau... Daca te deranjeaza intrebarile mele poti sa te duci in alta parte unde nu esti deranjat. Ai nevoie de atentie si ti se pare ca te umbresc eu ? Stai fara grija ca nu intentionez sa raman mult pe aici... Eu am o viata frumoasa, alaturi de oameni frumosi care imi ofera toata atentia si iubirea de care am nevoie... Sint liderul unei comunitati de vreo 2400 de persoane care incearca sa se ajute reciproc si se pare ca ma descurc incredibil de bine cu aceasta noua responsabilitate. Aici, care mai de care vrea sa demonstreze cat de destept e pentru ca are stima de sine scazuta si in felul asta se simte mai important. La mine in comunitate, exemplare de genul asta, care sint puse doar pe scanal, ar fi zburat de mult. Dar aici fiind forum comercial, evident ca primeaza altceva, nu omenia. @validae Ce mai faci ? Mai rezisti cu ei ? Tu ma stii... cum ma luam la injuraturi cu cei ca Liviu, si apoi tu ne banai pe toti. Eh, stii ceva ? In ultimii ani doar o singura data am mai avut o iesire din asta in care am injurat pe cineva pe net. Ceea ce este extraordinar, avand in vedere ca aici ma injuram aproape zilnic cu astia... ! Este incredibil cat de mult te schimba anturajul in care traiesti. Eu, pana sa plec de aici am avut impresia ca nu mai exista oameni normali la cap pe lumea asta. Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus: Nu-i trebuie niciun 'spliter activ'. Gresesc? De ce trebuie sa ti se confirme daca gresesti sau nu ? Ai nevoie de validare din partea altora ? Asta inseamna neincredere in sine si stima de sine scazuta... Si daca ai gresi, ce ? Sa stii ca e foarte in regula sa gresesti. Sintem oameni, sintem imperfecti si putem gresi. Dar nu e nici o tragedie. Invatam din greseli si mergem mai departe. Cred ca electronistii sint cei mai tristi oameni din cati am vazut... Fiarele, in care stati toata ziua cu nasul, nu au sentimente si nu va pot oferi afectiunea de care are nevoie orice om ca sa se dezvolte normal... Oameni buni, e pacat sa va urati si sa va purtati invidie non-stop... Va pierdeti viata ! Mai bine ati face ceva bun pentru sufletul vostru... Editat Septembrie 27, 2020 de Dudikoff Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Dudica, nu te recunosc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum