Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu TV DIGI si recomandare splitter activ

Blacksmith

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

35

• Stefan

15

• doru3160

12

• modoran

12

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, modoran a spus:

Nici nu ai verificat macar daca ai IP CGN si deja ai inceput cu acuzatii la adresa Digi ? Chiar daca e asa ti-am dat 3 solutii, dintre care 2 gratis.  Sau  ar mai fi a 4-a solutie, alt operator.

N-am gasit IP CGN in interfata routerului de la digi. MA uitai acum ca idee si in WAN-ul routerului am 100.97.221.39 iar google imi spune ca ies pe 86.126.160.146 ca ip public

Da-mi, te rog, un scanner bun de porturi sau zi-mi ceva online bun care scaneaza porturile.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Dudikoff a spus:

Intrebare de 10 puncte. Daca semnalul TV iese din acel receiver optic, fiind un receptor activ, asta inseamna ca semnalul o sa iasa amplificat bine si nu o sa mai fie nevoie sa mai cumpar si un spliter activ separat, pentru cablul meu de 40 m ?

nu este amplificat nici bine, nici rau ci exact cit trebuie. nivelul de obicei este de 75dB, asa ca fa-ti socotelile! tinind cont ca frecventele de interes sint in mare parte in UIF, nu cred ca vei ajunge cu nivel suficient dupa 40 de metri de RG6 si eventual acolo sa-l mai si imparti la 2/3/4 tv.

Link spre comentariu
13 minutes ago, Dudikoff said:

@RoGeorge Da, merge... :)

Bun, să vedem acum pentru domeniul tău.

Pas cu pas, întâi, ai definit vreun dudikoff.go.ro sau similar?  Dacă da, care, ca să încerc dacă se vede de la mine.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 7 minute, Marele Savant a spus:

nu este amplificat nici bine, nici rau ci exact cit trebuie

Atat cat trebuie pt ce ? Pentru o distributie de cativa metri in camera sau pentru o lungime de cablu extern de 40m ? Ideea e daca trebuie sa mai cumpar splitter activ sau nu. Ca daca e, as lua de acum, pentru ca pana vina aia sa-mi monteze cablul cu amplificatorul lor, mai e, si nu prea am chef sa stau fara tv...

Acum 8 minute, RoGeorge a spus:

Bun, să vedem acum pentru domeniul tău.

George, eu acum sint la fostul Akta, cumparat de Digi acum. Am facut contractul si a ramas sa vina sa inlocuiasca, cablurile cu fibra si sa instaleze aparatura necesara. Deci nu acum cum sa testez acum... Daca puteam, crezi ca mai puneam atatea intrebari ? :)

Acum 10 minute, Marele Savant a spus:

nu este totusi un motiv pentru care sa te sinucizi!

Dupa ce ai muncit 2 ani la o chestie... ca apoi sa ti se spuna ca toata munca ta e degeaba si ca nu foloseste la nimic... incepi sa iei in considerare si varianta asta.

Link spre comentariu
Acum 52 minute, maxente a spus:

N-am gasit IP CGN in interfata routerului de la digi. MA uitai acum ca idee si in WAN-ul routerului am 100.97.221.39 iar google imi spune ca ies pe 86.126.160.146 ca ip public

Da-mi, te rog, un scanner bun de porturi sau zi-mi ceva online bun care scaneaza porturile.

Felicitari, ai IP CGN ( 100.97.221.39 ), nu poate fi accesat  din exterior, ci doar din interiorul retelei RDS. Da-i restart la echipamentul RDS si incerci din nou ( de cate ori e nevoie ).  

Link spre comentariu

@Dudikoff Am citit ca cica modemul de fibra ar avea un nivel de ieșire pt TV de nivel mare. Pot să-ți spun, pe masurate de băieții de la cablu, ca nivelul este destul de mic, mai mic decit ce livrau ei cu modemul unic de scara și splitere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări