Blacksmith Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 (editat) Gata, l-au trecut in bridge si merge ! Masuratorile sint dupa cum urmeaza: (Abonamentul e de 300Mbps download / 150Mbps upload) 1. Banda 5GHz, Conectare 433Mbps, 5 metri distanta, in aceeasi incapere 2. Banda 5GHz, Conectare 433Mbps, 37 metri distanta, afara 3. 1. Banda 5GHz, Conectare 433Mbps, 37 metri distanta, in rulota Pana la 300Mbps download mai e ceva... Ok, inteleg ca e half-duplex... dar eu am masurat download si upload pe rand. Editat Iulie 5, 2021 de Dudikoff Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Mai era putin si se facea un an de cand am postat acest mesaj https://www.elforum.info/topic/144554-cablu-tv-digi-si-recomandare-splitter-activ/?tab=comments#comment-1926349 Greu fu taica, greu fu. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Laptopul tau fie nu stie 'ac', fie stie doar 1x1 de ai link de 433, daca stia 2x2 te conectai pe 866 si aveai 300 mpbs in practica ( pe distanta scurta ). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Asta e placa: Overview | QCA9377 | Bluetooth and Wi-Fi Wireless Adapter Chipset | Qualcomm Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 In domeniul WiFi nu se mai respecta nici o regula. Doar pe hartia de la producator mai sunt pomenite ceva norme. La misto. S-a ajuns sa se foloseasca orice putere de emisie, oricare canale. Bani sa iasa din vanzare. Nu mai este loc in 2.4 sau 5Ghz de tot felul de pocnitori de radio-emisie, Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Ok, sa zicem ca deocamdata e bine... 433 / 2 (din cauza half-duplexului pisdii) = 200 Mbps, adica exact aia de i-am scos. Asa ca sint multumit. Declar wireless-ul rezolvat. Acum tampenia e cu conexiunea pe cablu... Stiti ca v-am mai zis, ca nu mi se conecteaza decat pe 100, la 45m de cablu de categorie necunoscuta. Credeam ca poate o fi routerul slab si d-aia nu duce. Eh, acum cu asta super performant face la fel, tot pe 100 se conecteaza ! Nustiu ce sa mai cred... Chiar sa existe cabluri care sa nu mearga pe gigabit ? Da-le incolo ca toate sint niste perechi de fire torsadate... Eu ziceam sa iau un Lanberg de 50 metri CAT 5e, gata mufat. O merge cu ala ? Sau sa iau de categorie mai mare ? Pe net zice ca merge gigabit-ul pe CAT 5e.... Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Orice cablu cat 5e merge, obligatoriu toate cele 8 fire sa fie conectate. Sunt doar 7 mufate corect, merge pe 100 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum