Vizitator viobio Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Pe data de 03.10.2020 pe Milotina1 se desfășoară un concurs de pescuit. Particip la acest concurs. Editat Septembrie 26, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Pfoaaa, nu trebuia să spui. Dacă află peștele și nu mai trage?! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Fir intins .. capturi cat mai mari Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Maine as incerca pe la Balotesti (cred ca Laguna ) , a fost cineva de curand ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) 1 oră în urmă, dan-a2 a spus: Maine as incerca pe la Balotesti (cred ca Laguna ) , a fost cineva de curand ? Am fost eu anul acesta să văd cum mai este, toată balta este ingradută, cred că nu se mai pescuiește pe ea, dacă vrei in zona aia, mergi pe Tancabesti 2, Moara Vlasiei, Corbeanca - la Țânțăreanu Alte balti ok, Cândeasca, Lupșanu 2, Brănești 2,3, Nikmar Clinceni , Boteni 1, Hagiesti, Cătrunești, Comana Mare, Periș. Eu din Aprilie și până acum am făcut peste 16 partide de pescuit anul ăsta, crap pescuiesc aproape doar c&r. Editat Septembrie 26, 2020 de viobio Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Multumesc ptr recomandari , am ales Tancabesti , eu sunt amator si nu am scule de soi dar o relaxare pe malul baltii te mai scoate din stresul zilnic .. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Acum 49 minute, dan-a2 a spus: Multumesc ptr recomandari , am ales Tancabesti , eu sunt amator si nu am scule de soi dar o relaxare pe malul baltii te mai scoate din stresul zilnic .. Așa este..... Pandemia asta mi-a anulat toate vacantele în străinătate, vara asta am pescuit la greu Nu îți trebuie mari scule, eu la concursul ăsta mă duc cu lansetele care le vezi în linkul de mai sus, nimic deosebit. Unde sunt balene de peste 12. 14kg îți trebuie un echipament mai de calitate, pe Tancabesti 1 acum 5 ani un crap mi-a făcut praf ambreiajul de la o mulineta, din vina mea, a fost prea strâns și când a tras... a tras brusc.... și pa ambreiaj, o fi avut și ambreiajul un defect de fabricație, m-a costat reparația mulinetei un sfert din prețul ei. Editat Septembrie 26, 2020 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum