iod2 Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 nu gasesc nimic despre el . Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Dacă era la mine pe masă îi făceam schema ...una ..două. poate ne arăți și nouă interiorul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Functioneaza sau nu?Daca functioneaza la ce mai trebuie schema?Pentru o eventuala reparatie viitoare? Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 nu l-am desfacut eu. are o mufa care nu stiu unde a fost legata. e impreuna cu releul , se vede in poza, a luat foc o placa unde erau legate terminalele primarului., Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Urat arata!Traful de forta mai e bun?Ca vad ceva negreala pe spire. Placa comanda parca are traf separat.Fara schema luat piesa cu piesa la verificat.Mufa se identifica,logic,dupa piesa la care e legata. Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Traful ăla e prăjit bine. Altul sau rebobinat. Se pare că a umblat un Dorel prin sursa aia cândva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum