Mircea Postat Octombrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Detalii aici: http://infopoli.ro/engineer-your-future/ Nu dati buzna toti odata, e loc pentru fiecare. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 E greu, tată....de obicei acolo ajung foarte mulţi care ,,le au,, cu matematica dar nu au nicio chemare tehnică.Cred că unu din zece ştiu ce caută pe acolo.. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2021 (editat) 49 minutes ago, validae said: E greu, tată....de obicei acolo ajung foarte mulţi care ,,le au,, cu matematica dar nu au nicio chemare tehnică.Cred că unu din zece ştiu ce caută pe acolo.. Suntem pe un forum tehnic, deci ar cam trebui sa fie dintre cei cu chemari tehnice printre cititori. Am postat tocmai pentru a informa ce se ofera: ti se explica ce poate face un absolvent, ce reprezinta viitorul unui inginer, sunt cursuri de actualitate, sunt si burse, etc. Iar cu matematica... nici nu-mi aduc aminte cate am uitat, nefolosind in viata profesionala decat franturi din ce am invatat. Acuma, or fi altii in cercetare, etc, care inca folosesc ceea ce au invatat, eu nu. NB: Vad pentru prima oara oferta de mentorat. In alte colturi ale lumii, mentoratul este chiar obligatoriu ca sa obtii o diploma. Mentoratul te invata despre deontologie si etica, in plus de partea tehnica si , in general, lucrul intr-un colectiv. Editat Octombrie 9, 2021 de Mircea Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 Referitor la matematici. Un prof ne-a zis cândva ca nu trebuie sa stim pe de rost toate formulele ce ni sau predat. Trebuie doar sa stim la ce-s bune, sa le stim aplica, sa stim unde le gasim si, la nevoie, sa fim în stare sa le deducem singuri. Simplu, nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate