Mircea Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 (editat) Pe vremuri se "luptau" studentii aspiranti pentru un loc. Azi se da sesiunea a 3-a ca sa aiba studenti. Hai, ca merita! Exemplu aici: http://www.mecanica.pub.ro/new/ Editat Septembrie 24, 2020 de Mircea Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Când ai un număr de profesori şi asistenţi, care pot asigura predarea la un număr de studenţi, trebuie să le asiguri cumva activitatea.Altfel banii se duc la alte universităţi, care au numărul necesar de studenţi.....şi uite aşa se transformă şi cele de stat în ,,fabrici de ingineri,,.Să vedem unde îşi vor găsi de lucru atâţia, probabil unii vor deveni tractorişti cu studii înalte. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Interesant ca mai au si locuri la "buget". Nino nino ieducheişăn. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Nu stiu cum e cu locurile, dar alea cu taxe or fi singurele. Si pana nu se ocupa alea de la "buget", nu "intra" nimeni la cu taxe. In fine, ideea mea era sa invit tinerii la studii, nu sa discut situatia socio-economica. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 E simplu: cei cărora le mai merge capul ajung ori la niște multinaționale pe salarii rominesti ori se duc acolo unde isi pot pune în valoare cunoștințele și își pot folosi neuronii fără a trebui sa dea socoteala zilnic la șefi comuniști ajunși acolo prin PCR. Ceilalți ajung vinzatori în supermarketuri sau chiar tractoristi. Dacă reușesc să-și ia și un tractor propriu și ceva accesorii s-au scos din punct de vedere financiar. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 inginerie si management asta ... Nu cred ca o sa inteleg scopul lui in Romania Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Daca vrei sa ai firma ta, daca vrei sa fii sef de departament, etc. Bineinteles ca doar diploma de inginer nu e suficienta. Trebuie sa inveti nu doar cum se calculeaza un curent, dar si cum sa ai o afacere rentabila, strategii, sa faci un plan de afacere, etc. Evident, poti sa fii sef si cu studii la ASE sau in filozofie. Dupa caz, nu e musai sa stii cum curge curentul ca sa te extinzi pe piata de desfacere. Samd. Dar daca stii si una, si alta, apoi esti mai bine plasat si cu o vedere de ansamblu pertinenta. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2020 xmas pictures images Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Hai, ca e pentru toate pasiunile! Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Hai, ca e pentru toate pasiunile! sign photo star symbol png Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2020 @validae, va rog inchideti sau ascundeti mesajele off-topic. Nu am vrut un topic de frustrari. Daca se vrea discutata utilitatea (dar nu in contextul cum era si cum e industria) sau continutul programelor scolare, cred ca e locul potrivit. Altfel, sunt atatea topicuri de socializat. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 OK, am curăţat....deci vă rog să nu mai comentaţi pe lângă subiect.Ori vă înscrieţi rapid la Politehnică, ori vă abţineţi.... Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 La 24.09.2020 la 6:13, Mircea a spus: In fine, ideea mea era sa invit tinerii la studii, nu sa discut situatia socio-economica. Acuma, ca jocurile sunt facute, am si eu doua întrebari. Pertinente, zic eu. (Daca nu-s, dati cu mopul!) 1. S-au ocupat locurile? 2. Exceptând un caz binecunoscut din trecut, chiar au nevoie tinerii sa fie împinsi pe la spate ca sa se înscrie la politehnica? (Ma gândesc ca n-au avut nevoie de bodega elforum, ca sa afle ca mai sunt locuri.) Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Ideea e ca informatia sa fie anuntata. Multi citesc aici si nu numai pentru bancuri. Macar unul si ajuta! Nu am verificat daca a scazut numarul de locuri neocupate. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Hai la munca!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate