Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LC41 imagine solarizata

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!acest lcd a avut probleme de alimentare ,dupa reparatie am observat ca are imaginea solarizata ,ceva de genu cand As15-f este defect ,doar ca acest T-con

nu are asa ceva,este echipat cu T-con CPT320WF01C  si panel CLAA320WF01.

Stie cineva unde ar fi problema? poate fi BUF20800 ??/Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

9

• Costica Tv

3

• gabiz_ro

2

• profimex

1

Top autori în acest subiect

Daca ai gasit pe sursa c-uri uscate, cel mai probabil dumpul alterat din 24C32, daca nu, bufferul gamma BUF20800, nu se stie de unde e, daca puneai o poza era alta treaba....

Link spre comentariu
7 minutes ago, attilaa0 said:

Am rescris cu un 32LC51 dar problema a ramas.Deci acest BUF20800 ar fi problema?A mai schimbat cineva asa ceva?

Gasisem un topic unde spunea ca are imaginea negativata, a schimbat t-conul si a rezolvat problema imagini...intrebare pentru toti: ce putea sa fie defect pe t-con in afara de BUF20800 ?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 23.09.2020 la 16:54, Costica Tv a spus:

Gasisem un topic unde spunea ca are imaginea negativata, a schimbat t-conul si a rezolvat problema imagini...intrebare pentru toti: ce putea sa fie defect pe t-con in afara de BUF20800 ?

BUF20800

Link spre comentariu

Am verificat si panelul cu un alt main  17mb22-2 si este in regula ,se pare totusi ca softul ar fi problema dar nu gasesc pentru panelul meu.

Din meniu service nu se poate edita?

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări