Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inverter Telwin 175 hd lipsa putere sudura

poplex22

Postări Recomandate

va salut, nu am experienta in depanare ap. de sudura, un prieten m-a rugat sa vad ce are de nu mai ofera putere la iesire, adica nu-i mai regleaza curentul zice amicul, ca inainte putea sa sudeze cu electrozi si de 4mm iar acum deabia mai poate suda cu 2mm ?, la prima vedere nu este nimic defect, va rog sa ma ajutati cum sa depistez care ar fi motivul functionarii defectuase ?, va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

4

• cipriyan123

2

• Jhn

1

Top autori în acest subiect

In primul rand pune mana si sudeaza tu cu el, fa niste teste cu un electrod de 2,5 mm, cu potentiometrul reglat minim, jumatate de cursa, si dupa aceea maxim.

Vezi daca se regleaza curentul, dupa care revii cu detalii, nu te lua dupa ce spune prietenul.

Iar  daca nu ai experienta....lasa-l asa ca e posibil sa iasa cu scantei, invertorul e bunicel, insa nu e conceput pentru electrod de 4 mm !.

Am unul identic, si te pot ajuta cu informatii, insa trebuie sa ai si tu ceva experienta, ca altfel vorbim degeaba....

Editat de Jhn
Link spre comentariu

Eu zic să-l duci la cineva care are experiența in așa ceva. Ai sa-l Strici mai rău și e păcat de el, e un invertor bun din gama profesională de la Telwin. Nu se mai produce de ceva ani și va fi greu tare sa repari ce.ai stricat.

Orice invertor de sudura are tensiunea pe iesire constanta in gol...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări