mapostu Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Exista o posibilitate de a modifica in bloc dimensiunea mai multor fotografii ?(toate fotografiile dintr-un folder simultan/ nu pe rand)Multumesc Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Instaleaza IrfanView si foloseste batch converting, apoi advanced (apasa tasta "B"). Am descoperit din gresala ca se poate... Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=24288 Link spre comentariu
TECH_FUN Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Better jpeg, trebuie sa faci un macro cu actiunea RESIZE si apoi SAVE, apoi selectezi toate foto, ii zici sa foloseasca macroul pe care l-ai facut si face singur treaba. Eu il foloseam ca sa pun data pe mai multe fotografii odata. Link spre comentariu
mapostu Postat Septembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Daca eram ceva mai atent descopeream celalalt topic cu acelasi subiect. Multumesc pentru raspunsuri; se pare ca ACDSee face ceea ce vreau. Am sa incerc si IrfanView.Multumesc Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 ideal e ca programul tau de vazut poze s faca si treaba asta ca sa nu iti mai trebuiasca alt soft, al meu face, ca tot am vazut acest topic si lam verificat, este FastStone Image Viewer . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum