Vizitator Cris007 Postat Ianuarie 21, 2005 Partajează Postat Ianuarie 21, 2005 Poate e o intrebare simpla dar nu cunosc atit de bine domeniul electronicii (mai mult lucrez cu Pro Engineer si Solidworks).Am inteles ca pentru a face un pcb trebuie sa folosesti un soft gen OrCAD, eagle, protel, etc. Intrebarea mea este: Piesele pe care le pui in scheme se gasesc in librariile care vin cu aceste programe sau trebuie sa le iei separat? Nu ma refer la capacitori si rezistente ci mai degraba la circuite integrate.Multumesc,Cristi Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Ianuarie 21, 2005 Partajează Postat Ianuarie 21, 2005 Raspunsul e simplu: unele vin la pachet cu programul respectiv, altele le poti lua din diverse locuri, facute de terti, iar pe care nu le gasesti le faci singur. Link spre comentariu
Vizitator timiro Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Uite aici Librarii Pentru Eagle ! ftp://ftp.cadsoft.de/pub/userfiles/libraries Link spre comentariu
aghora17 Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 http://www.or-kav.com/default.htm?cis_free_lib?html Link spre comentariu
Vizitator Tirla Daniel Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 buna, stiti cumva o librarie care sa contina lampa PL500? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 20, 2014 Administratori Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Conteaza sa ai soclul respectiv in librarie, in Eagle este o librarie generica cu tuburi si cel mai sigur este si soclul pentru lampa dorita Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 (editat) Dar din cate stiu , majoritatea fac montajele pentru tuburi pe reglete.sau direct pe soclu. La temperaturile atinse de PL500 si anodica astuia nu prea recomand Eagle pentru cablaje. Editat Octombrie 21, 2014 de aygun Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 22, 2014 Administratori Partajează Postat Octombrie 22, 2014 La temperaturile atinse de PL500 si anodica astuia nu prea recomand Eagle pentru cablaje. Nu recomanzi Eagle din cauza temperaturii ? Atunci poate folosi alt soft... Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Se poate pune pe cablaj PL500 , in libraria Eagle nu e soclu magnoval , daca asta vrea , eu mi-am facut singur soclul , e destul de usor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum