Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Librarii de componente

Vizitator Cris007

Postări Recomandate

Vizitator Cris007

Poate e o intrebare simpla dar nu cunosc atit de bine domeniul electronicii (mai mult lucrez cu Pro Engineer si Solidworks).Am inteles ca pentru a face un pcb trebuie sa folosesti un soft gen OrCAD, eagle, protel, etc. Intrebarea mea este: Piesele pe care le pui in scheme se gasesc in librariile care vin cu aceste programe sau trebuie sa le iei separat? Nu ma refer la capacitori si rezistente ci mai degraba la circuite integrate.Multumesc,Cristi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• aghora17

1

• Depanatoru

1

• aygun

1

Top autori în acest subiect

Vizitator byteworks

Raspunsul e simplu: unele vin la pachet cu programul respectiv, altele le poti lua din diverse locuri, facute de terti, iar pe care nu le gasesti le faci singur.

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...
  • Administratori

Conteaza sa ai soclul respectiv in librarie, in Eagle este o librarie generica cu tuburi si cel mai sigur este si soclul pentru lampa dorita

Link spre comentariu

Dar din cate stiu , majoritatea fac montajele pentru tuburi pe reglete.sau direct pe soclu. La temperaturile atinse de PL500 si anodica astuia nu prea recomand Eagle pentru cablaje.

Editat de aygun
Link spre comentariu
  • Administratori

La temperaturile atinse de PL500 si anodica astuia nu prea recomand Eagle pentru cablaje.

Nu recomanzi Eagle din cauza temperaturii ? Atunci poate folosi alt soft...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări