M.Adrian Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Salut! Cum a venit timpul sa schimb arsenalul de tigai, vreau si eu cateva pareri de la voi referitor la marcile si modelele de tigai pe care le folositi sau le-ati folosit, care sunt bune, de care sa ne ferim, ce combinatii de materiale sunt ok si care nu, etc. Myria sau Berlinger Haus a folosit cineva? De tefal stiam ca sunt ok, dar am mai auzit pe cineva ca se exfoliaza alea cu strat antiaderent de marmura. Eu am avut pana in prezent una de la Swan si a fost foarte buna. Iar de tigaile Schmitter pe care le gasiti in Carrefour sa va feriti, ca tine stratul antiaderent 2 luni de zile si dupa lipeste mai ceva ca una de aluminiu de la balci, mai bune sunt alea din Pepco la 20 lei, m-a tinut 2 ani de zile folosita intens, si e subtirica. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Tefal şi un no-name de fontă. Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Am Tefal, Rudh de inox (foarte bune) și ceva franțuzisme din fontă. Nu le știu numele pe de rost. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Toate acoperite cu teflon,deci gen Tefal,se duc dupa un timp.Adica se lipesc alimentele. Toate acoperite cu strat ceramic se cam duc dupa un an. Singurele care rezista sunt de fonta.Da' sunt grele si pretentioase la intretinere. Ce sa-ti recomand?Ceva "midi" pret Ernesto de la Lidl.Ori cu teflon,ori cu ceramica.Au fundul de aluminiu gros. Sau ia de inox.Nu te doare capul ca se lipeste mancarea cam de la inceput! Cand zic lipire ma refer la gatitul fara ulei,sau cu o picatura,doua. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 De la uzura toate isi pierd calitatile, acum eram curios care le mentin mai mult timp, prostii din alea de Schmitter cu siguranta nu mai iau in veci. Ernesto nu am incercat pana acum dar multumesc de sugestie, merita o sansa. De alea Copper line a incercat cineva? Link spre comentariu
Cozonac Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Sa inteleg ca ai trecut de perioada Tefal si acum esti dispus sa oferi mai mult pentru un produs mult mai calitativ? Sunt si eu interesat. Momentan eu unul cumpar de la Tefal, iar cand incepe sa lipeasca tot cu Tefal inlocuiesc. Fac asta ca nu imi place ideea de a testa pe bajbaitelea si pe banii mei. Editat Septembrie 22, 2020 de Cozonac Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Cele mai bune vase de bucatariie sunt din cupru .. Daca te tine bugetul. Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Nu știu ce preț au și dacă se găsesc în țară, Rudh. Eu am lucrat la ei când aveau reprezentantă, in urmă cu mulți ani. Sunt foarte mulțumit de ele, depășind 20ani de folosință. Au fost scumpe, chiar și cu reducere pentru angajați. In rest nu am incercat decât Tefal, n-am alergat după oferte de tigăi prin diversele magazine. Pentru cuptor, fontă smălțuită. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Eu am Vivess, care e cât se poate de bună. Editat Septembrie 22, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
dorofteius Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Si Logan este ok. Daca nu, tdi este ideala. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Acum 1 oră, maresaldeflota a spus: Eu am Vivess, care e cât se poate de bună. Asta e marca aia de la Penny? Tot ce am luat de la vivess pana acum erau prastii, cutite, accesorii, etc, parleli ieftine si de proasta calitate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Da, câștigată, nu am dat bani pe ea, dar bucata iese binișor pe ea față de alte ieftineli. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Acum 4 ore, Defro a spus: Nu știu ce preț au și dacă se găsesc în țară, Rudh. Eu am lucrat la ei când aveau reprezentantă, in urmă cu mulți ani. Sunt foarte mulțumit de ele, depășind 20ani de folosință. Au fost scumpe, chiar și cu reducere pentru angajați. In rest nu am incercat decât Tefal, n-am alergat după oferte de tigăi prin diversele magazine. Pentru cuptor, fontă smălțuită. Nici pe internet nu am gasit nimic despre marca asta Acum 4 ore, Dan57 a spus: Cele mai bune vase de bucatariie sunt din cupru .. Daca te tine bugetul. Din astea nu am incercat niciodata, ai vreo marca de tigaie pe care o folosesti in prezent, sa nu nimeresc o cuproasa care nu e buna, ca si coca cola e originala sau de la Siti cu 2 lei sticla de 2l din lidl dar sunt 2 mancaruri de peste diferite Editat Septembrie 22, 2020 de M.Adrian Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 1 oră în urmă, maresaldeflota a spus: Da, câștigată, nu am dat bani pe ea, dar bucata iese binișor pe ea față de alte ieftineli. Pai in cazul asta parca merita incercata, si de cat timp e folosita tigaia? Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Eu am luat Moneta, made in Italy, nu mai tin minte sau Auchan sau Kaufland, sunt multumit, strat ceramic antiaderent calitativ, a costat 90 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate