maxente Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 Acum 3 ore, Stefan a spus: Observ că au mai evoluat și ei, in 2019 era super aiurea sa completezi cererea aia, a trebuit sa instalez XP in mașină virtuală. Doamne fereste ! Imi aduc si eu aminte ce am patit pana am reusit sa completez cretinismu ala de formular. Aveam win 7 si doar prin catastrofa aia de internet explorer am reusit sa deschid aplicatia facuta prin java, parca. Si mi se pare ca nu mergea prin orice versiune de java, trebuia una mai veche. Vai de mama lor de institutii ale statului care cica deservesc cetateanu. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 22, 2021 Administratori Partajează Postat Iunie 22, 2021 Acum 7 minute, maxente a spus: Vai de mama lor de institutii ale statului care cica deservesc cetateanu. Vroiai sa zici vai si amar de capul nostru pentru ca situl ala a fost facut pe banii tai si inca nu putini... daca imi aduc bine aminte situl ala a fost facut de Oracle care nu lucreaza decat pe sume cu minim 5 zerouri Eu nu inteleg dece trebuie aceasta porcarie de EORi la persoanele fizice Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 23, 2021 Partajează Postat Iunie 23, 2021 Simplu: pt ca trăim în romanica și asta este un alt mod de a mulge niște bani, cică legal. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 23, 2021 Partajează Postat Iunie 23, 2021 Pentru ca sunt simplu de urmarit importurile Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 23, 2021 Partajează Postat Iunie 23, 2021 Pentru că din seria filmelor și pentru că automobile. Acum serios întreb, oare câți bani se fac din colectarea TVA-ului pentru coletele de sub 10E/$? Oare mai mulți că aia de se cheltuiesc total aiurea, se fura, nu se declară ... Nici eu nu o înțeleg rostul EORi dar daca e musai trebuie să mă conformez. Dacă aveai CNP putea sa de considere automat la primul import că ai EORI și era luat în evidență. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 Pai EORI este RO+CNP pentru PF Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 O luam de la capat? A devenit obositoare chestia asta. Link spre comentariu
overdrive Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 https://www.fedex.com/ro-ro/eu-vat-changes.html Link spre comentariu
Postări Recomandate