adrianp Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Salut, am tv-ul asta si se aprinde doar ledul rosu cand il bag in priza, nu primeste comenzi nici de la butoane. Am incercat sa pun un firmware pe stick nu se intampla nimic. Ma poate ajuta cineva ? Main:TP.MS3663S.PB781 Display:LVW320CSDX E0333 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 De când ai televizorul ? Nu toate defectele se rezolvă cu stick-ul.....mai trebuie umblat şi cu letconul. Link spre comentariu
adrianp Postat Septembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Are câțiva ani, m-am uitat la placa de baza in mare, dar nu am apucat sa masor ceva, ma gandeam ca e din soft o problema. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 ...ceva tensiuni pe SCL,SDA ati măsurat? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 2 hours ago, cornel1962 said: ...ceva tensiuni pe SCL,SDA ati măsurat? N-are nici-o treaba stickul cu tensiunile...omul vrea sa repare tv-ul cu stickul usb, daca era de meserie cerea un dump ok pentru flashul 25Q64..... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 D-nul Costica, eu stiu ca nu are treaba cu stick-ul, insa daca ar face cateva masuratoti unde trebuie, s-ar lamuri repede daca este defect de soft, sau este o alta problema. Doar cu stick-ul, este greu...! Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Va salut dragi colegi,cat de curand o sa dispara meseria ca si depanator radio-tv.Toate se vor limita la IT fapt care se regaseste pe piata de ceva ani.Va ramane doar amintiri,cu stima pentru d-stra. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) 1 hour ago, ferentdaniel1 said: Va salut dragi colegi,cat de curand o sa dispara meseria ca si depanator radio-tv.Toate se vor limita la IT fapt care se regaseste pe piata de ceva ani.Va ramane doar amintiri,cu stima pentru d-stra. Cand voi gasi un tv lcd scump dat la gunoi pe strada, atunci ma apuc de invatat "programare Python" ca sa ma umplu si eu de bani... Editat Septembrie 22, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) ...atunci o sa dispara meseria! Editat Septembrie 22, 2020 de adydep Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Acum 7 ore, ferentdaniel1 a spus: Va salut dragi colegi,cat de curand o sa dispara meseria ca si depanator radio-tv.Toate se vor limita la IT fapt care se regaseste pe piata de ceva ani.Va ramane doar amintiri,cu stima pentru d-stra. ...este opinia dvs.si o respect, dar am si dreptul sa intreb,...care este legatura cu subiectul din post ??? Stima! Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 La 23.09.2020 la 6:44, cornel1962 a spus: ...este opinia dvs.si o respect, dar am si dreptul sa intreb,...care este legatura cu subiectul din post ??? Stima! Cu stima si eu pentru d-tra,prezumtia mea pentru viitorul apropiat si doar atat.O puteti lua ca o metafora...! Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 La 23.09.2020 la 0:02, Costica Tv a spus: Cand voi gasi un tv lcd scump dat la gunoi pe strada, atunci ma apuc de invatat "programare Python" ca sa ma umplu si eu de bani... D-le Costica,a-ti inteles gresit.Atat de saraci suntem ca ne gandim daca sa cumparam lucruri ieftine.Tv de 82 la pret de 400 roni vi se pare scump? Nu vedeti cat de repede cad ledurile? Cu stima si pentru d-tra.! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) On 9/25/2020 at 6:23 PM, ferentdaniel1 said: D-le Costica,a-ti inteles gresit.Atat de saraci suntem ca ne gandim daca sa cumparam lucruri ieftine.Tv de 82 la pret de 400 roni vi se pare scump? Nu vedeti cat de repede cad ledurile? Cu stima si pentru d-tra.! Da aveti dreptate, pentru multi Romani un tv de 400 roni e foarte scump, mai ales pentru cei nevoiasi cu greutati mari in familie sau pentru batrani cu pensia mica, am avut un batran de vre-o 75 de ani care venise cu 50 de lei sa repare un Samsung LE32B350F1W cu mufa rupta de la selector, am acceptat imediat sai lipesc mufa pentru 50 de lei, cu toate ca trebuia sa dau selectorul afara de pe placa..., intre timp cat lucram, mosu imi povestea ca e operat de prostata si are multe necazuri acasa in familie...cand am vazut ca mosu a venit de la tara 40 de KM pe bicicleta cu televizorul, (nu iesisem afara, am crezut ca are masina) i-am dat tv-ul rezolvat si nu i-am luat niciun leu....E bine din cand in cand sa mai facem si astfel de gesturi mai ales pentru cei batrani care sunt saraci si nu au niciun ajutor...... Editat Septembrie 27, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 1 oră, Costica Tv a spus: Da aveti dreptate, pentru multi Romani un tv de 400 roni e foarte scump, mai ales pentru cei nevoiasi cu greutati mari in familie sau pentru batrani cu pensia mica, am avut un batran de vre-o 75 de ani care venise cu 50 de lei sa repare un Samsung LE32B350F1W cu mufa rupta de la selector, am acceptat imediat sai lipesc mufa pentru 50 de lei, cu toate ca trebuia sa dau selectorul afara de pe placa..., intre timp cat lucram, mosu imi povestea ca e operat de prostata si are multe necazuri acasa in familie...cand am vazut ca mosu a venit de la tara 40 de KM pe bicicleta cu televizorul, (nu iesisem afara, am crezut ca are masina) i-am dat tv-ul rezolvat si nu i-am luat niciun leu....E bine din cand in cand sa mai facem si astfel de gesturi mai ales pentru cei batrani care sunt saraci si nu au niciun ajutor...... Asa Da Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 6 ore, Costica Tv a spus: Da aveti dreptate, pentru multi Romani un tv de 400 roni e foarte scump, mai ales pentru cei nevoiasi cu greutati mari in familie sau pentru batrani cu pensia mica, am avut un batran de vre-o 75 de ani care venise cu 50 de lei sa repare un Samsung LE32B350F1W cu mufa rupta de la selector, am acceptat imediat sai lipesc mufa pentru 50 de lei, cu toate ca trebuia sa dau selectorul afara de pe placa..., intre timp cat lucram, mosu imi povestea ca e operat de prostata si are multe necazuri acasa in familie...cand am vazut ca mosu a venit de la tara 40 de KM pe bicicleta cu televizorul, (nu iesisem afara, am crezut ca are masina) i-am dat tv-ul rezolvat si nu i-am luat niciun leu....E bine din cand in cand sa mai facem si astfel de gesturi mai ales pentru cei batrani care sunt saraci si nu au niciun ajutor...... Ce pot sa va zic decat multa stima,chiar daca avea un tv Samsung.Poate la primit de la copii sau nepoti.Batranete haine grele...toti candva trecem pe acolo.Cu stima inca odata.! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum