Vizitator pioneer1986 Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 am si eu un ALPINE- CDA-7939R!!!si nu ii gasesc finalu!!!ma poate ajuta cineva cu o schema sau vrun sfat ceva pentru modelul asta!!!pls :rolleyes: Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 in ce sens nu-l gasesti? nu ai schema? nu il gasesti in 'scula" sau nu-l gasesti in magazine? pentru schema/scheme cauta pe la http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2 PS: posteaza si tu la categoria corecta... :partyman: Link spre comentariu
Vizitator pioneer1986 Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 nu il gasesc in scula!!! :rolleyes: Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 hmmm... fa-i o poza si posteaz-o.... eu chiar nu ma asteptam la acest raspuns, dar poti folosi un aparat de masura pe domeniul de OHMI si sa constati unde vin iesirile...PS: cautand pe net am gasit ca nu are final, are doar iesire de linie si-ti trebuie un amplificator separatSpecifiche dell'oggetto - Autoradio e Caricatori Tipo: Lettore CD Numero di uscite preamplificatore: 2 Produttore dell'unit?: Produttore - auto Numero di dischi nel caricatore: -- Marca: ALPINE Dimensioni dell'unit?: Standard Modello: CDA-7939R Valore RMS in watt per canale: -- Numero di canali: -- Condizioni: Usato Caratteristiche: RDS, Anti vibrazione, Frontalino estraibile, Telecomando Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum