djvas Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Are cineva o astfel de mufa de dat ? Evident perechea celei din imagine ! Sau aveti idee cum se numeste / dupa cine a fost inspirata ca mi-e greu sa cred ca e creatie 100% romaneasca. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Djvas.Parca niste mufe tata mama in genul asta a avut la vanzare Flomar. Si,daca nu ma insel,in "Agenda radioelectronistului",ultima editie ,erau prezentate mufele RO. Link spre comentariu
djvas Postat Septembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2020 @BRANCA Multumesc. Am descarcat agenda si intradevar sunt prezentate dar asta nu ma ajuta cu mare lucru. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Djvas.Incearca tot la Flomar sau chiar la Terciziu.Ultimul aduna o multime de chestii pentru reciclat.S-ar putea sa mai aiba si cei de pe saitul radioamatorilor. Am impresia ca vrei sa pastrezi aspectul original,ca altfel mufele IEC... Link spre comentariu
ndor Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Daca vrei sa folosesti aparatul si nu e doar pentru colectie sau muzeu , i-ti sugerez sa schimbi tot ansamblul ala cu unul din secolul asta . In felul asta nu mai stai agatat de tot felul de conectori ciudati si pui la treaba aparatul . Link spre comentariu
sxn1 Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Sigur, gasesti si in alta parte: https://www.tehnoelectric.ro/produse/23_192_mufa_alim_curent_continuu_mama_tata_4_pini Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Trebuie o mufa mama care sa suporte 220V alternativ. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Modelul asta cromat e si la Elwest Buc.Dar nu e identic cu originalul. Mai apropiate sunt conectoarele de la TME. Asta e un exemplu. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Vorbă multă, sărăcia omului.....ia o mufă de la o sursă ATX defectă şi pui un cablu standard.Ce rost are să cauţi potcoave de cai morţi ? Link spre comentariu
djvas Postat Septembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2020 I-am trimis mesaj lui @flomar60 , banuiesc ca despre el era vorba. Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Salutari!....am primit mesajul dvs! Da, am avut la vanzare ceva asemanator! ...doar ca ale mele erau ”inversate”....adica mufa mama-cea de pe cutie- avea gauri de contact iar stecherul avea pini....la dvs este invers!...ca dimensiuni, diametrul interior al elementului de fixare de la mufa mama-cea de pe cutie, are 18mm....am poze dar nu le pot incarca pe aceasta sectiune-stiți ca nu e voie!....daca aveti un topic la alta sectiune a forumului ,dati-mi un link si postez acolo ca sa le vedeti.... Link spre comentariu
djvas Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Multumesc @flomar60 dar in acest caz nu ma ajuta... ca oricum odata ce intru in ele mufa de alimentare se schimba. Tot ce vreau este sa am un cablu de alimentare cu aceasta mufa pentru testele preliminare. Link spre comentariu
helyon Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Salut! Te "indoiesti" bine ca n-ar fi creatie romaneasca, la vremea respectiva se dorea ca aparatura sa se incadreze in nush'ce standard industrial sau militar, conectorul exista si azi si chiar se foloseste la diverse chestii... Nu e "copita de cai morti", spre deosebire de cel universal de sursa care vrea a fi "foarte actual", acesta (numit si "bulgin-4P) suporta sa arunci apa cu galeata pe el... Adica IP67, parca...nu am timp de documentare precisa acu', dar are garnituri de cauciuc cam peste tot pe unde ar putea intra apa... Ce-i drept, personal nu vad necesitatea stringenta de a dota aparatura de "laborator" cu ada ceva, oricum in cele de la IEMI intra apa printr-o suta de alte locuri, fara sa torni cu galeata... E ca in bancul cu dacia si testul cu pisica.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum