Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa alimentare IEMI

djvas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

4

• BRANCA

3

• ndor

1

• sxn1

1

Top autori în acest subiect

Djvas.Incearca tot la Flomar sau chiar la Terciziu.Ultimul aduna o multime de chestii pentru reciclat.S-ar putea sa mai aiba si cei de pe saitul radioamatorilor.

Am impresia ca vrei sa pastrezi aspectul original,ca altfel mufele IEC...

Link spre comentariu

Daca vrei sa folosesti aparatul si nu e doar pentru colectie sau muzeu , i-ti sugerez sa schimbi tot ansamblul ala cu unul din secolul asta .

In felul asta nu mai stai agatat de tot felul de conectori ciudati si pui la treaba aparatul .

Link spre comentariu

Salutari!....am primit mesajul dvs!

Da, am avut la vanzare ceva asemanator! ...doar ca ale mele erau ”inversate”....adica mufa mama-cea de pe cutie- avea gauri de contact iar stecherul avea pini....la dvs este invers!...ca dimensiuni, diametrul interior al elementului de fixare de la mufa mama-cea de pe cutie, are 18mm....am poze dar nu le pot incarca pe aceasta sectiune-stiți ca nu e voie!....daca aveti un topic la alta sectiune a forumului ,dati-mi un link si postez acolo ca sa le vedeti....

Link spre comentariu

Salut! Te "indoiesti" bine ca n-ar fi creatie romaneasca, la vremea respectiva se dorea ca aparatura sa se incadreze in nush'ce standard industrial sau militar, conectorul exista si azi si chiar se foloseste la diverse chestii... Nu e "copita de cai morti", spre deosebire de cel universal de sursa care vrea a fi "foarte actual", acesta (numit si "bulgin-4P) suporta sa arunci apa cu galeata pe el... Adica IP67, parca...nu am timp de documentare precisa acu', dar are garnituri de cauciuc cam peste tot pe unde ar putea intra apa... Ce-i drept, personal nu vad necesitatea stringenta de a dota aparatura de "laborator" cu ada ceva, oricum in cele de la IEMI intra apa printr-o suta de alte locuri, fara sa torni cu galeata... E ca in bancul cu dacia si testul cu pisica....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări