Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Înlocuire cablu conexiune amplificator

Stavarache.i

Postări Recomandate

Vad ca amplificatorul de unde se alimenteaza cd-ul este Kenwood A34. Am incercat sa caut ceva imagini cu o schema si sa vedem descrierea mufelor, dar nu am gasit. Poate unii dintre voi mai priceputi stiti unde sa cautati sa vedem ce tensinu scoate pe mufa respectiva pentru cd.

Acum 2 minute, Defro a spus:

E mai mult decât evident. Bine că nu l-ai dat pe mâna tensiunii de rețea. Măcar dacă puneai poză cu întreaga placă, s-ar fi văzut partea de alimentare.  

Pai se vede tot ce trebuie. Acel mic traf unde scrie AC12 SI gnd SE VEDE SI IN POZA PUSA DE MINE. aLTCEVA NU AI CE VEDEA DECAT 3  INTEGRATE SI CATIVA CONDENSATORI SI REZISTENTE.

Link spre comentariu

Uite si schema partii electronice ce se vede in poza pusa de tine.   In conditiile de surubelnita si cateva fire, n-ai ce sa-i faci.

Mergi la un service si te rezolva.  Este suficient loc sa-ti monteze un traf si o mufa IEC.

cc.JPG

Editat de Defro
Link spre comentariu

Pai de banii dati la service, mai bine cumpar  cd :) Cred ca am solutia. Am un dvd care nu prea mai functioneaza, iau traful de la el si il bag in cd ca ala merge la 220 :P. Am sa il desfac maine ca sunt liber sa il verific. Azi nu mai am timp, plec la munca.

Link spre comentariu

Nu mai munci. Daca ai bagat in el 220v de au sarit sigurantele poti sa-i zici pa. Doar daca ai avut norocul ca cele 2 fire sa fi fost puse in paralel.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 25 minute, Stavarache.i a spus:

Pai de banii dati la service, mai bine cumpar  cd :) Cred ca am solutia. Am un dvd care nu prea mai functioneaza, iau traful de la el si il bag in cd ca ala merge la 220 :P. Am sa il desfac maine ca sunt liber sa il verific. Azi nu mai am timp, plec la munca.

Orice traf e bun la toate, nu contează.Puțină sudură la final și totul e perfect.

Ori faci mișto, ori îți plac artificiile.

Link spre comentariu

Nici nu mai trebuie să măsori nimic, firele astea de la CD-uri sunt puse la plezneală....pui şi tu firele cum or fi, te dai doi paşi în spate şi vezi dacă mai sare ceva în afară de siguranţele din tablou.Vorba aia...dacă nu iese, caută un ciocan mai mare.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, modoran a spus:

Normal, face si el un ban cinstit, le ia din tomberoane , le aduce cu duba si le vinde in targ. Care-s defecte le repara si el pe gratis, treaba merge snur

Te inseli amarnic. Nu ma ocup de asa ceva. Daca l-am luat, l-am luat pentru mine. Daca nu merge sau se farama de tot egal.. Pot sa imi cumpar si cu 100 de euro unul, imi permit... Am un serviciu destul de bun. Problema era ca nu merita dus la service sa bag bani in el, mai bine il arunc si cumpar altul, asta era idea. Si am curaj sa fac pariu ca el mergea daca aveam sursa de alimentare corecte, pentru asta l-am si luat. Ce ai spus tu suna oarecum a jignire. De ce afirmi tu se ocupa altii. Intradevar.. aici poti sa iti achizitionezi foarte multe GRATIS, da, de la tomberon, care este problema? Daca e bun si ai nevoie de el de ce sa nu il iei?

Link spre comentariu

Nu ca nu ai avut destule opinii si sfaturi pana acuma, dar pe viitor, cand vezi cabluri ca cel din poza postata de tine pe pagina precedenta spune-ti ca ala nu este cablu cu o izolatie pentru reteaua de 230V. Vei evita sa te expui unor situatii periculoase.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări