VALENTIN STANCU Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Salutare colegi.Va rog frumos, sa ma ajutati cu un firmware pentru un televizor led VORTEX LED V32ED2D.Am incercat cu unul de pe net, l-am pus pe stick, am facut update dar acum apare imaginea invers, scrie AKAI si nu mai vede telecomanda.Mentionez ca la inceput pana sa fac update cu stick televizorul se aprindea, aparea sigla VORTEX si se restarta in continuu.As dori sa fac update tot cu stick.Va multumesc anticipat.Codul placii este TP SIS231.P83 si modelul televizorului este VORTEX V32ED2D. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 http://www.fileshare.ro/en/e3172265386 Link spre comentariu
VALENTIN STANCU Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Multumesc.Nu este pentru stick.Eu am nevoie de firmware pentru stick. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Dump nu e bun ? Musai pe usb ? Este un site numit Televizorul Vortex. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Este pentru stick. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Nu te lua dupa toti ce spun aici pe forum, ia de aici exact pentru tv-ul tau , este pentru stick https://files.fm/u/yz7vrkgn#sign_up Link spre comentariu
RIPPER Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 On 9/16/2020 at 2:21 PM, VALENTIN STANCU said: Salutare colegi.Va rog frumos, sa ma ajutati cu un firmware pentru un televizor led VORTEX LED V32ED2D.Am incercat cu unul de pe net, l-am pus pe stick, am facut update dar acum apare imaginea invers, scrie AKAI si nu mai vede telecomanda.Mentionez ca la inceput pana sa fac update cu stick televizorul se aprindea, aparea sigla VORTEX si se restarta in continuu.As dori sa fac update tot cu stick.Va multumesc anticipat.Codul placii este TP SIS231.P83 si modelul televizorului este VORTEX V32ED2D. salut am si eu acceasi problema tu ai rezolvat problema ta? si daca da auta-ma si po mine te rog cum fac sa bag alt firmware de pe stick daca televizorul se restarteaza? Link spre comentariu
Letcon Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 La 16.09.2020 la 22:21, Florinel TV a spus: Nu te lua dupa toti ce spun aici pe forum, ia de aici exact pentru tv-ul tau , este pentru stick https://files.fm/u/yz7vrkgn#sign_up Buna seara, se mai poate posta softul de mai sus? Multumesc. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Aveti programator sa rescrieti SPI ???, stiu ca am un soft probat pentru modelul asta ! Link spre comentariu
Letcon Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 24 minute, cornel1962 a spus: Aveti programator sa rescrieti SPI ???, stiu ca am un soft probat pentru modelul asta ! Din pacate nu, ma gandesc la update cu stick usb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum