lucia1949 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Buna ziua .Am si eu un tv led Acronn led 3201 ,TP.SIS231.P83 MAINBOARD Display TH315LK11-AW1 si m-ar interesa un firmaware ptr usb .Am pus acum un an unul de akai , dar nu-l mai gasesc .Am incercat cateva, dar ba imaginea este intoarsa sau am pus unul de Manta ,vede corect dar nu mai corespund tastele si nu are meniul in limba romana.Nu functioneaza nici telecomanda. Editat 18 ore în urmă de lucia1949 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 (editat) Acum 7 ore, lucia1949 a spus: Buna ziua .Am si eu un tv led Acronn led 3201 ,TP.SIS231.P83 MAINBOARD Display TH315LK11-AW1 si m-ar interesa un firmaware ptr usb .Am pus acum un an unul de akai , dar nu-l mai gasesc .Am incercat cateva, dar ba imaginea este intoarsa sau am pus unul de Manta ,vede corect dar nu mai corespund tastele si nu are meniul in limba romana.Nu functioneaza nici telecomanda. Editat 18 ore în urmă de lucia1949 ...aveti programator ?, am ceva ptr.spi ! Editat Septembrie 16, 2020 de cornel1962 Link spre comentariu
lucia1949 Postat Septembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2020 din pacate nu am Link spre comentariu
megabit Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Poate ca ecranul are alta serie pe t-con ! Căutarea dvs. - Display TH315LK11-AW1 - nu a returnat niciun document. Sugestii: Asigurați-vă că toate cuvintele sunt scrise corect. Încercați alte cuvinte cheie. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 (editat) On 9/16/2020 at 12:54 PM, lucia1949 said: Buna ziua .Am si eu un tv led Acronn led 3201 ,TP.SIS231.P83 MAINBOARD Display TH315LK11-AW1 si m-ar interesa un firmaware ptr usb .Am pus acum un an unul de akai , dar nu-l mai gasesc .Am incercat cateva, dar ba imaginea este intoarsa sau am pus unul de Manta ,vede corect dar nu mai corespund tastele si nu are meniul in limba romana.Nu functioneaza nici telecomanda. Editat 18 ore în urmă de lucia1949 Ceea ce vreti dvs firmware pe usb e foarte greu de gasit, as putea spune chiar imposibil...vreti sa corespunda si la tastele tv, vreti sa corspunda si la imagine, vreti sa fie meniul in romana, vreti sa mearga si telecomanda originala....altceva ce mai vreti ??, eu nu va i-au la misto ca poate aveti 71 de ani, dar daca nu aveti un programator ieftin pentru programat memoria spi, atunci duceti-l la un atelier de reparatii TV ! Incearca softul pe care l-am urcat in linkul de jos, este pentru stick usb si pentru tv AKAI, mai mult ca sigur este softul pe care l-ai pus tu acum un an...pentru ca altul de akai pe usb nu mai exista... https://files.fm/u/m86uj2cv#sign_up Gata sa desfintat si like-urile de tot !!, cine vrea sa fie recunoscut de colegi ca meserias si coleg ajutator sa faca cat mai multe postari....ma tem ca nu o sa se mai ingramadeasca nimeni la asa ceva sau la dat "ajutor"...., la mine e ultimul in topicul asta....... Editat Septembrie 17, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Fac abstractie de like-uri, dar vad ca nici posibilitate de atasat fisiere nu mai exista. Folosirea unor site-uri de hosting, v-a reduce mult activitatea pe forum, care si asa, este din ce in ce mai redusă. Zi frumoasa sa aveti... ! Link spre comentariu
lucia1949 Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 multumesc frumos ptr sfat Acum 12 ore, Costica Tv a spus: Ceea ce vreti dvs firmware pe usb e foarte greu de gasit, as putea spune chiar imposibil...vreti sa corespunda si la tastele tv, vreti sa corspunda si la imagine, vreti sa fie meniul in romana, vreti sa mearga si telecomanda originala....altceva ce mai vreti ??, eu nu va i-au la misto ca poate aveti 71 de ani, dar daca nu aveti un programator ieftin pentru programat memoria spi, atunci duceti-l la un atelier de reparatii TV ! Incearca softul pe care l-am urcat in linkul de jos, este pentru stick usb si pentru tv AKAI, mai mult ca sigur este softul pe care l-ai pus tu acum un an...pentru ca altul de akai pe usb nu mai exista... https://files.fm/u/m86uj2cv#sign_up Gata sa desfintat si like-urile de tot !!, cine vrea sa fie recunoscut de colegi ca meserias si coleg ajutator sa faca cat mai multe postari....ma tem ca nu o sa se mai ingramadeasca nimeni la asa ceva sau la dat "ajutor"...., la mine e ultimul in topicul asta....... multumesc frumos Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 (editat) 29 minutes ago, lucia1949 said: multumesc frumos ptr sfat multumesc frumos Dupa ce resoftezi tv-ul sa ne spui si noua daca softul de akai sa potrivit exact Editat Septembrie 18, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
lucia1949 Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 (editat) Din pacate softul pe care mi l-ati dat sa-l instalez, are imaginea intoarsa pe tv Editat Septembrie 18, 2020 de lucia1949 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 13 minutes ago, lucia1949 said: Din pacate softul pe care mi l-ati dat sa-l instalez, are imaginea intoarsa pe tv Ai spus ca acum un an ai folosit softul usb de akai, asta care l-am postat in topic este singurul soft usb de Akai, daca iti merge telecomanda intra in service si vezi daca ai optiunea de rotire a imagini... Link spre comentariu
TRIFAN Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Acum 17 ore, Costica Tv a spus: Ceea ce vreti dvs firmware pe usb e foarte greu de gasit, as putea spune chiar imposibil...vreti sa corespunda si la tastele tv, vreti sa corspunda si la imagine, vreti sa fie meniul in romana, vreti sa mearga si telecomanda originala....altceva ce mai vreti ??, eu nu va i-au la misto ca poate aveti 71 de ani, dar daca nu aveti un programator ieftin pentru programat memoria spi, atunci duceti-l la un atelier de reparatii TV ! Incearca softul pe care l-am urcat in linkul de jos, este pentru stick usb si pentru tv AKAI, mai mult ca sigur este softul pe care l-ai pus tu acum un an...pentru ca altul de akai pe usb nu mai exista... https://files.fm/u/m86uj2cv#sign_up Gata sa desfintat si like-urile de tot !!, cine vrea sa fie recunoscut de colegi ca meserias si coleg ajutator sa faca cat mai multe postari....ma tem ca nu o sa se mai ingramadeasca nimeni la asa ceva sau la dat "ajutor"...., la mine e ultimul in topicul asta....... Apropo de like-uri ,mie mi-ar conveni de ex.daca am nevoie de un soft sa platesc celui care-mi da ,sau daca nu in bani in ceva care sa-l stimuleze pe respectivul ,nuu? Link spre comentariu
lucia1949 Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 La 16.09.2020 la 20:36, cornel1962 a spus: ...aveti programator ?, am ceva ptr.spi ! se poate sa-mi trimiteti ,am facut rost de programator Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 (editat) 1 hour ago, TRIFAN said: Apropo de like-uri ,mie mi-ar conveni de ex.daca am nevoie de un soft sa platesc celui care-mi da ,sau daca nu in bani in ceva care sa-l stimuleze pe respectivul ,nuu? Da dar ala n-ar mai fi forum de intrajutorare, ar fi ceva de genul...https://dump-tv.blogspot.com/2017/12/firmware-tv.html Ala cu blogul, sa inregistrat pe toate forumurile si a descarcat la greu tot ce sa putut....a bagat la vanzare pana si profilele de vestel de pe forumul nostru, eu de ce am spus ca e bine ca profilele sa se dea pe privat ci nu sa fie postate in topic ca sa le descarce oricine.... https://dump-tv.blogspot.com/2018/01/finlux-22f137led.html Editat Septembrie 18, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
TRIFAN Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Acum 37 minute, Costica Tv a spus: Da dar ala n-ar mai fi forum de intrajutorare, ar fi ceva de genul...https://dump-tv.blogspot.com/2017/12/firmware-tv.html Ala cu blogul, sa inregistrat pe toate forumurile si a descarcat la greu tot ce sa putut....a bagat la vanzare pana si profilele de vestel de pe forumul nostru, eu de ce am spus ca e bine ca profilele sa se dea pe privat ci nu sa fie postate in topic ca sa le descarce oricine.... https://dump-tv.blogspot.com/2018/01/finlux-22f137led.html Eu de ex. am cumparat info.si programe ptr. auto , si nu-s ranchiunos pe cel care mi-a vandut ,deoarece la randul meu fac bani cu ele ,si mai e o faza cand ii dai omului ceva gratis il doare la basca ,daar daca-i ei bani e mai pretioasa info. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 1 oră în urmă, lucia1949 a spus: se poate sa-mi trimiteti ,am facut rost de programator ok, dar maine pot sa va pun softul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum