Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung CK5342AT

vio2007

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex23

2

• trinetservice

1

• vio2007

1

• naebv

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Salutare prieteni.Va rog daca intamplator aveti cumva un sasiu de samsung CK5051A_Ch P68SA functional,sunt dispus sa-l cumpar,vechiul sasiu a suferit avarii majore in urma unui trasnet.Are in componenta urmatoarele CI;hibridul SDH-209B pe sursa,SPM-109BT,C81A/CTV972,SAA5246AP/H,TDA8362B,TDA4661,TDA8395P,LA7910,KM6264BLS-7,cred ca este suficient a va face o parere despre ce sasiu este vorba.Puteam sa inlocuiesc acest sasiu cu un altul dar babuta al cui esta tv-ul il vrea asa cum a fost adica fara alte taieturi in masca si pe capac acesta fiind cumparat cu sacrificii (imprumut in banca),ce sa-i fac nostalgie sentimentala....Multumesc!!

CK5051A_Ch P68SA.pdf

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Buna seara am si eu acest model de samsung 5342 at- pe masa si nu i dau de cap are sunet afisaza osd dar sta negru- un fel de av am schimbat jungla am dat memoria jos si integratul de teletext tot negru cu sunet sta- de unde ar putea sa fie sa mai lovit cineva de acest defect nu stiu de unde sa incep nu prea am alte componente de schimb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări