Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Horizon 32hl737h

ionel sm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

9

• ionel sm

8

• lucadorin

6

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Alimentazi placa cu 12V , sau doar bara de 3,3 separat .

Daca pui clestele si citeste memoria nu ai nevoie de alimentare externa .

Eu am doar 341 si nu am avut rateuri .

Am si statie de aer cald si de cele mai multe ori le dezlipesc si le scriu asa .

Sunt cazuri cand e pe fuga si nu ai nici statia de aer cald si atunci folosec adaptorul .

Link spre comentariu

Eu am avut rateuri. Mai ales cand pe placa sunt 2 memorii flash. Si cand curentul de pe railul de 3,3v este prea mare astfel incat convertorul dc-dc de pe programator (de la 5 la 3,3v)sughite. Sau cand consumul pe 3,3v este mai mare de 500mA cat are standard mufa usb.

Link spre comentariu

La aceste placi merge scrise/citite memorile cu RT809H cu clestele pomona5250, cand se foloseste clestele se decupleaza sursa, daca nu se decupleaza sursa de la main da rateuri

Link spre comentariu
Acum 7 ore, lucadorin a spus:

M-am uitat mai atent  și modelul meu de display este 315wnds-2d-n13 . M-a derutat faptul că tv-ul se cheamă exact la fel...scuze!

Horizon 32HL737H

• Pai exact asta este cu  acest display. Poate ai un soft de recuperare să-i repar imaginea ca acum vede negativ. Se vede poza care am pus-o? dacă nu sa încarc din nou. Eu am gresit in prima postare .Am scris 315wnda-2d-n13 in loc de 315wnds-2d-n13. Conteaza mult o litera ...neatentia:nerv
Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Te-ai sculat devreme sa-l rezolvi sau nu ai dormit toata noaptea. SOMN USOR!.

L.E. Si salveaza profilele din el ca nu stii cand mai ai nevoie.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări