tyty_l Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 salut pentru a doua oara, mi s-au ard ledurile la tv-ul asta (prima data, in garantie) merita puse altele, de unde pot lua? am gasit unele pe net, dar nu sunt sigur ca sunt compatibile Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Spune codul de la barete Link spre comentariu
tyty_l Postat Septembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Acum 8 ore, Florinel TV a spus: Spune codul de la barete nu stiam ca au un cod, o sa-l desfac si-l spun merci Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Și redu un pic curentul prin ele. Asa vor tine. Bănuiesc ca nici în garanție nu au pus noi. O sa vezi când îl desfaci. Link spre comentariu
sergionel Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 au barete la mivarom. Link spre comentariu
legionaru Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Acum 22 ore, sergionel a spus: au barete la mivarom. Sunt puțin mai scurte (7mm)și mai trebuie ajustate găurile pentru lentilele difuzoare de la leduri. Eu le-am atașat banda dublu adeziva termorezistenta, și le-am lipit de carcasa displayului. Din fabrica sunt prinse cu niste bride de tabla, sub leduri era textolitul maro închis... Și reglat la imagine pe standard, are backlightul la 13 din 20. Link spre comentariu
tyty_l Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 multumesc pt ajutor am vizionat pe net un video tutorial cu schimbarea ledurilor, al dracu de migalos nu stiu daca-l mai repar, mai ales ca am avut o parere proasta inca de la inceput despre acest tv (s-a stricat si in garantie, tot ledurile, iar la o saptamana dupa ce a expirat garantia, au aparut doua dungi albastre in dreapata ecranului, dar mergea asa. plus culori de toata jena, comparativ cu sharpul actual, cu un hitachi si chiar cu o chinezarie smartech) ma gandesc sa-l fac bucatele ff mici, sa nu mai enerveze pe nimeni mai ales ca vine black friday Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Eu cred ca va luați leduri degeaba, mai degraba i-a picat isl-ul de pe t-con Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Acum 59 minute, tyty_l a spus: multumesc pt ajutor am vizionat pe net un video tutorial cu schimbarea ledurilor, al dracu de migalos nu stiu daca-l mai repar, mai ales ca am avut o parere proasta inca de la inceput despre acest tv (s-a stricat si in garantie, tot ledurile, iar la o saptamana dupa ce a expirat garantia, au aparut doua dungi albastre in dreapata ecranului, dar mergea asa. plus culori de toata jena, comparativ cu sharpul actual, cu un hitachi si chiar cu o chinezarie smartech) ma gandesc sa-l fac bucatele ff mici, sa nu mai enerveze pe nimeni mai ales ca vine black friday O poza face cat o mie de cuvinte Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 O poza inainte sau dupa ce il face bucatele ?. Link spre comentariu
tyty_l Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 cand ma mai eliberez, il desfac totusi, ce-o fi o fi. acum sunt ff ocupat, nu banuiam ca e asa migalos (bine, un profesionist il rezolva rapid, cred) inteleg ca sunt doua benzi de leduri, s-au ars amandoua odata, sau daca se arde una nu mai merge nici cealalta? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Nu putem deduce de unde intelegi ca sunt 2 benzi .. ptr ca sunt 5 Si sunt de doua tipuri , ptr ecrane de tip Sharp si ptr ecrane non Sharp , nu se potrivesc mecanic unele cu altele Tv e 2013 , imediat intram in 2021 , au tinut destul Bafta sa te eliberezi Si arunca tv-ul daca tot ai dungi verticale pe ecran Doar sa nu il arunci pe geam Ca atunci nu te mai eliberezi asa repede Link spre comentariu
tyty_l Postat Septembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2020 in tutorial am vazut doua benzi, p-asta inca nu l-am desfacut ecranul e sharp, se vede jos nu stiu daca se vand direct seturi de 5 benzi si care sunt costurile, ca asa nu mai merita facut, daca o singura banda e vreo 60 ron Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Dv spuneti ce model sunt baretele si dl.Tavi va rezolva. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Eu ptr varianta Sharp am noi la 180 lei tot setul Dar nu merita daca ai dungi pe ecran Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum