Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue32 f5000

tyty_l

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tyty_l

6

• Tavi

2

• Florinel TV

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Acum 22 ore, sergionel a spus:

au barete la mivarom.

Sunt puțin mai scurte (7mm)și mai trebuie ajustate găurile pentru lentilele difuzoare de la leduri.

Eu le-am atașat banda dublu adeziva termorezistenta, și le-am lipit de carcasa displayului. Din fabrica sunt prinse cu niste bride de tabla,  sub leduri era textolitul maro închis...

Și reglat la imagine pe standard, are backlightul la 13 din 20.

Link spre comentariu

multumesc pt ajutor

am vizionat pe net un video tutorial cu schimbarea ledurilor, al dracu de migalos

nu stiu daca-l mai repar, mai ales ca am avut o parere proasta inca de la inceput despre acest tv (s-a stricat si in garantie, tot ledurile, iar la o saptamana dupa ce a expirat garantia, au aparut doua dungi albastre in dreapata ecranului, dar mergea asa. plus culori de toata jena, comparativ cu sharpul actual, cu un hitachi si chiar cu o chinezarie smartech)

ma gandesc sa-l fac bucatele ff mici, sa nu mai enerveze pe nimeni

mai ales ca vine black friday

Link spre comentariu
Acum 59 minute, tyty_l a spus:

multumesc pt ajutor

am vizionat pe net un video tutorial cu schimbarea ledurilor, al dracu de migalos

nu stiu daca-l mai repar, mai ales ca am avut o parere proasta inca de la inceput despre acest tv (s-a stricat si in garantie, tot ledurile, iar la o saptamana dupa ce a expirat garantia, au aparut doua dungi albastre in dreapata ecranului, dar mergea asa. plus culori de toata jena, comparativ cu sharpul actual, cu un hitachi si chiar cu o chinezarie smartech)

ma gandesc sa-l fac bucatele ff mici, sa nu mai enerveze pe nimeni

mai ales ca vine black friday

O poza face cat o mie de cuvinte :da

Link spre comentariu

cand ma mai eliberez, il desfac totusi, ce-o fi o fi. acum sunt ff ocupat, nu banuiam ca e asa migalos (bine, un profesionist il rezolva rapid, cred)

inteleg ca sunt doua benzi de leduri, s-au ars amandoua odata, sau daca se arde una nu  mai merge nici cealalta?

Link spre comentariu

Nu putem deduce de unde intelegi ca sunt 2 benzi .. ptr ca sunt 5

Si sunt de doua tipuri , ptr ecrane de tip Sharp si ptr ecrane non Sharp , nu se potrivesc mecanic unele cu altele

Tv e 2013 , imediat intram in 2021 , au tinut destul

Bafta sa te eliberezi

Si arunca tv-ul daca tot ai dungi verticale pe ecran

Doar sa nu il arunci pe geam

Ca atunci nu te mai eliberezi asa repede

Link spre comentariu

in tutorial am vazut doua benzi, p-asta inca nu l-am desfacut

ecranul e sharp, se vede jos

nu stiu daca se vand direct seturi de 5 benzi si care sunt costurile, ca asa nu mai merita facut, daca o singura banda e vreo 60 ron

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări