Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor problema hdd

Florian Ciobanu

Postări Recomandate

Florian,
Dupa ce termini de recuperat, fa un te rog un test:
Instaleaza un linux live pe un stick USB. (cauta unetbootin pe google)
Boot-eaza dupa el si vezi ce zice despre hardul problematic.
Sub windows tot felul de petarde softuri de "recuperare" sunt...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florian Ciobanu

11

• sxn1

6

• modoran

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am sters partitiile ,, am creat altele , nici in dmde nu vede tot hardul (2tb) , dar mi-a refacut structura de fisiere si asa am recuperat ce ma interesa , ca fisiere le-a vazut pe toate  , acum tot 1tb arata

Link spre comentariu

multumesc pentru sugestii , interesant primul link , il "toc" la noapte ca sunt schimbul 3 , sper sa nu am defecte   , interesant ca dmde a vazut toate fisierele chiar daca nu gaseste decat 1tb , placa de baza este Gigabite 

Link spre comentariu

Salut din ce zice colegul poate fi un hard de 1TB si posibil sa fi avut o partitie clona de inca un 1TB iar la formatare sa fi ramas doar cu 1TB mai exact 930GB.

Sau a 2 varianta hard find real 2 TB dar pe o parte de disk are 1TB iar pe cealata parte sa aiba la fel inca un 1TB si nu mai stie sa-l vada  pe ambele parti .

Link spre comentariu

caz rezolvat, am creat stick boot , am copiat fisierul hdat2 de pe site , am sters HPA de pe hdd si acum este in regula , vede 2tb , lucreaza corect , toata treaba a durat 10 minute, dupa studiu de o noapte (acum sunt schimbul 3), cand am timp pun pasii mai complet , poate mai are si altcineva nevoie , inca o data va multumesc la toti pentru sugestii si ajutor

Editat de Florian Ciobanu
completare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări