Vizitator Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Aceste detalii trebuiau scrise in primul post . Si ca de obicei tot matale esti suparat ca nu am ghicit noi pompa , puterea si cotele . Link spre comentariu
satelit Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 nu sunt suparat pe nimeni si pe nimic, doar am explicat mai bine problema, pentru mine sunt binevenite toate ideiile , asta este scopul forumului in final ...ca orice om tot eu o sa aleg ce cred ca este bine sa fac. multumesc. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Verifica bucsa cu un magnet, posibil sa fie din fonta antifrictiune care e o fonta neagra cu grafit globular. Bronzul are proprietati antifrictiune. Bronzul turnat nu contine grafit (carbon). Pelicula de grafit se depune dupa prelucrarea piesei. Pentu bucse se foloseste bronz grafitat obtinut prin sinterizare, adica se amesteca pulbere de bronz cu pulbere de grafit in diferite proportii, se preseaza puternic pana cand particulele de pulbere fuzioneaza. Materialul asta e bun la bucse 1 Link spre comentariu
satelit Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Am verificat bucsa cu un magnet si nu exista nici o forta intre ele, nu pare sa fie din metal bucsa . oricum o sa confectionez bucsile din bronz grafitat. Link spre comentariu
spik Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Pe toate petardele scrie HSS... Daca axul este corect construit atunci prin cele 2 zecimi luate ai eliminat cementarea. Deci, eu as face lagarele din bronz grafitat la cotele axului si asta e..mai mere 10 ani! Link spre comentariu
satelit Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Poate ca scrie HSS pe toate "petardele" dar eu am avut burghiu cumparat de la o firma de profil, in plus am incercat sa gauresc axul si cu un burghiu special de inox si tot nu a mers, Gaura am incercat sa o fac cu racire direct in centrul axului penru a fixa turbina cu un surub , cu greu am reusit sa fac o gaura de 2-3mm adancime dar axul este foarte dur, Daca i-as fi luat cemetarea as fi reusit sa-l gauresc . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Nu`i chiar asa grava treaba daca gasiti un lagar care se apropie ca diametru, preferabil un pic mai mare alezajul si bucsati axul. Faceti bucsa un pic mai mare, o caliti, o presati pe arbore, o aduceti la dimensiune si o slefuiti cu smirghel iar la final cu pasta. Va fi ca nou ansamblul. Problema este durata mai mare a procesului. Cu burghiu bun pe strung merge gaurit otelul calit conditia este sa mergeti cu turatie mica si presiune mare pe burghiu, neaparat si emulsie sau ulei de taiere. 1 Link spre comentariu
valivoi Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 (editat) Acum 13 ore, razvan-l1 a spus: De ce o avea pretul in jurul acestei valori ? Cautati alt magazin. Romstalul au preturi nesimtite,o piesa pentru un arzator gaz industrial la ei era 925 lei ,aceeai piesa la alte 2 magazine era sub 300 lei. Editat Septembrie 16, 2020 de valivoi Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Nu caut ,este doar un exemplu . Nu am nevoie sa caut . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum