Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motoare in 2 timpi

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

2

• MifTy

2

• Blind

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

ideea e că sunt habarnist în materie de motoare termice... cu excepţia ălora de locomotive :smt005 şi m-am angajat la un service unde, pe lângă maşini de găurit (electrice) mai sunt şi câteva stuffuri alimentate pe benzină. gen generatoare electrice, cu motor gen mobră, motocompactoare, stuff din ăsta... am documentaţie, acolo, nu-i vorbă, însă e destinată unuia care are idee ce-i aia...l8ter: yo9hrb, începe să-mi pară rău că n-am cumpărat trabantul ăla!!! :prayer: dar maşina mă costa 500 de mii, şi afurisitele de acte 2 milioane!!!

Link spre comentariu

Da, dar cu 2,5 mil nu-ti mai poti cumpara decat bicicleta :smt003 . Macar in Trabi nu te ploua.Vezi ca pe la utilajele alea s-ar putea sa gasesti destule cu motor in 4T. Masina mea de tuns iarba asa este. La motoarele in 2t, daca stii sa le reglezi aprinderea (de regula cu comparatorul) n-ai treaba cu ele.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Definitia Trabantului "Trabantu e ca un bordel.Ti-e rusine sa intri in el,dar te simti bine".Una peste alta si eu am avut un Trabi cam 4 ani(in 1992)....si acu 2 zile l-am vazut pe drum in Ploiesti..deci dupa ani de zile inca mai merge...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări