quadrall Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Va salut, caut și eu schema ptr acest tv Panasonic TH-42PX8SE sau măcar ptr sursa acestuia LSJB1260-1. Pe google nu găsesc mai nimic. Va mulțumesc ! s-l225.webp Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Ce tip de şasiu foloseşte ? Schema se referă de obicei la şasiu, fiindcă acelaşi şasiu poate exista la diferite branduri sau nume Link spre comentariu
quadrall Postat Septembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Main board TNPH0711 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Buna seara, Vedeti daca va ajuta la ceva acest link : https://elektrotanya.com/panasonic_th-37pv80p_th-37px80b_th-37px80e_th-42pv80p_th-42px80b_th-42px80e_chassis_gph11de.pdf/download.html . Iar daca nu va ajuta, atunci mai cautam..am cautat si eu, dar din pacate nu am gasit nici service manual si nici schema originala pentru tv-u dvs ! O noapte binevantata va doresc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum