Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cdi pentru un atv polaris in 2t

otonel

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea, am nevoie de un pic de ajutor intr o problemuta de electronica pe care nu o pot rezolva momentan cumparand alta piesa.
Am un atv Polaris Xplorer 300  si mi a picat brusc aprinderea, atv ul are un magnetou cu o bobina de excitatie care trimite un curent avand varful de 130 DCV la un cdi care la randul lui trimite pulsul la bobina de aprindere.Variantele care le am la indemana ar fi sa desfac cdi ul atv ului si sa l repar dar este capsulat in epoxy si mi e frica daca il incalzesc cu pistolul cu aer cald sa nu ard totul pe acolo, sa adaptez un cdi universal dar nu am gasit sau sa construiesc eu unul https://www.youtube....?v=C-ZbZx90UNo. Va rog ajutati ma cu un sfat ca nu am crezut ca asa greu gasesc piese pt jucaria mea. Atasez si niste poze cu sistemul de aprindere din manualul service

Screenshot (1).png

Screenshot (2).png

Screenshot (4).png

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• otonel

1

• Cosmin Marian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bună seara, eu în situația prezentată as verifica bobina de forță, de impuls, bobina de inducție, legăturile electrice lor cu CDI ul, contactul on - off scânteie, dacă acestea sunt ok cdi ul este defect, as achiziționa unul din China pt. atv cu o capacitate de 300cm cubi. Într-o postare anterioară am arătat cum se verifica sistemul de aprindere, toate cele bune Cosmin 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări