dan cod Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Știe cineva unde găsesc asa ceva? Link spre comentariu
Cozonac Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Salut. Se numeste Stickvise si gasesti mai multe detalii aici: https://www.stickvise.com/ Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Mulțumesc am primit de la un coleg un link cu ceva ce voi putea face eu. Materialele am. Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Pune l aici, poate mai sunt si alte persoane interesate. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Eu am asa ceva, cumparat din romania la un pret de sub 30 de lei (TVA inclus). Este excelent, poate fi rotit cablajul in unghiul comod pentu lipire sau pe o fata sau alta in functie de nevoi. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2020 1 oră în urmă, zvonacfirst a spus: Eu am asa ceva, cumparat din romania la un pret de sub 30 de lei (TVA inclus). Este excelent, poate fi rotit cablajul in unghiul comod pentu lipire sau pe o fata sau alta in functie de nevoi. Așa ceva am și eu de mulți ani. Mai am și alte tipuri dar vroiam și cel căutat. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Asa ceva este bun? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Cel de mai sus se preteaza, probabil, la plantarea componentelor SMD. La THT-uri cred ca este imposibil de utilizat. Link spre comentariu
cmariuss Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 (editat) Acum 4 ore, zvonacfirst a spus: Eu am asa ceva, cumparat din romania la un pret de sub 30 de lei (TVA inclus). Este excelent, poate fi rotit cablajul in unghiul comod pentu lipire sau pe o fata sau alta in functie de nevoi. De unde mai exact l-ati achizitionat ? Editat Septembrie 6, 2020 de cmariuss Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 (editat) De la magazinul Dioda. https://www.dioda.ro/unelte-pentru-pcb/5552-suport-pcb-fixare-pl-ci-cu-circuite-imprimate-200x140mm.html sau asta https://www.dioda.ro/home/5261-suport-cablaje-zd-11e-d-blr1-sldh01-vthh6.html Editat Septembrie 6, 2020 de mac01 1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Ce a aratat zvonacfirst corespunde modelului cu 42 lei la Dioda.Deci de unde s-a luat mai ieftin? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 @BRANCA m-am ferit sa postez un link direct asa ca am luat poza la intamplare de pe net. Al doilea link postat de mac01 este cel corect. De acolo l-am cumparat si il utilizez intens. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum