trasorv Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Bună ziua, la câteva săptămâni după terminare au apărut fisuri fine pe peretele gletuit al balconului deși peste polistiren a fost pusă plasă de cea mai bună calitate. Nu știu care este cauza dar aș vrea să știu cu ce pot acoperi acele fisuri. Mulțumesc Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Dacă tencuirea a fost făcută în perioada asta de caniculă, uscarea forţată a dus la crăparea inevitabilă, plasa ajută doar să nu se întindă mult crăpăturile.Le poţi astupa cu acelaşi glet sau chiar cu pastă subţire de ipsos, după care ştergeţi uşor cu un burete umezit resturile. Link spre comentariu
trasorv Postat Septembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Gletuirea sa făcut de vreo 5-6 luni astfel că uscarea sa făcut în voie , cred că o să încerc cu un chit cuțit de la Den Braven Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Peste polistiren s-a dat cu adeziv si plasa, asteptat sa se usuce complet, apoi dat glet ? Link spre comentariu
trasorv Postat Septembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Acum 16 minute, modoran a spus: Peste polistiren s-a dat cu adeziv si plasa, asteptat sa se usuce complet, apoi dat glet ? Da Link spre comentariu
valivoi Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 De la fratele meu stiu ca se foloseste chit special care are in componenta si fibra de sticla. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 (editat) Caută adeziv de polistiren cu fibre de sticlă Thermouniversal.Dar dacă acele crăpături sunt cauzate de fisuri din zidărie, vor mai apărea.... Editat Septembrie 7, 2020 de validae Link spre comentariu
alf Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 La 05.09.2020 la 8:30, trasorv a spus: la câteva săptămâni după terminare au apărut fisuri fine pe peretele gletuit al balconului deși peste polistiren a fost pusă plasă Ce legatura are zidaria daca este pus polisitiren peste ea? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Cred că o poză a zonei respective ar clarifica situaţia.Dacă blocul e unul vechi şi are fisuri în expansiune, se propagă şi prin polistiren...la asta mă refeream. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum