Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grafice WinISD

Vizitator gboicu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

SN-15 nu prea merge asa bine intr-o incinta mare. Incinta lui poate sa fie de maxim 70 L, si acordata undeva pe la 55-60 Hz.E15-350N nu coboara bine in frecventa, deoarece are o cocoasa pe la 80-90 Hz care va masca "subbasul".Wn-15R are cel mai liniar raspuns, deci cel mai bun.Totusi, eu nu prea iti recomand sa compari dupa acest grafic, ci compara dupa graficul de spl la 1 W/1 m. Deoarece ambele au aceeasi putere, raspunsul in frecventa la 1 W este foarte important.

Link spre comentariu
Vizitator gboicu

Datele sunt introduse corect

Graficul dupa SPL este relativ asemanator cu cel dupa GAIN. Acum am citit si eu din PDF ca SN-15 este indicat in incinte active, dar as fi crezut ca coboara mai mult decat WN-15R.

Deci in concluzie WN-15R ar fi alegerea optima pentru un upgrade de la E15?

Posted Image

Link spre comentariu

Dintre cele 2 ( doar 2 pt ca nu gasesti in ro SN15 de cumparat ) WN-15R este cel mai bun.Diferenta de pret dintre Wn si E se justifica din punct de vedere calitativ.Tot ce iti trebuie este un amp sanatos ( ceva intre 2x200 si 2x400 W RMS in 8 ohmi ) si o sursa de sunet decenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări