electricianul98 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Se scot la vanzare urmatoarele: 1. Amplificator JVC AX-311 clasa Dynamic Super A, putere data de producator 2x55w la 8 ohmi, functional, are butonul "Tape 2 Monitor" (buton clasic) anulat (s-au pus doua fire peste el, anulandu-l), iar butonul CD Direct mai ramane blocat intr-o pozitie (e necesara miscarea acestuia pentru a reveni la pozitia initiala). Etajul final e original, are schimbate 2 rezistente din stabilizatoare (se vad in poze). Tin sa mentionez ca amplificatorul nu caraie, nu fasaie la actionarea butoanelor/potentiometrelor. Sunet deosebit. Se vinde ca functional la 150 ron. 2. Amplificator Universum LV 897, amplificator pe tranzistori, semifunctional (etajul final functioneaza corect, daca e folosit cu tot cu corectorul lui apar fasaituri in sunet si are momente cand decupleaza releul, se poate folosii si separat, finalul se decupleaza de corectorul de ton din spate, are o mufa speciala pentru folosirea separata). Are si senzor de telecomanda, partea digitala fiind functionala, actionand potentiometrele cu motor si selectorul de intrari din telecomanda. Nu mai detin telecomanda originala. Se vinde ca defect la pretul de 120 lei. 3.Boxe Jazz Electronica Industriala, functionale, cu un estetic bun pentru varsta lor. Pret 250 ron, prefer predare personala in zona Voinesti, astfel se pot si proba si desface pentru vizualizarea filtrelor si boxelor. 4. a)Carcasa amplificator profesional KS Technology PSA 6, vine cu tot cu conectorii din spate si potentiometrele din fata, fara radiatoare si fara etajul final. Pret 100 ron. b)Radiatoarele din amplificatorul de mai sus (KS Technology), radiatoare barosane, la pret de 50 ron. c)Etajul final din amplificatorul KS Technology, daca il doreste cineva, defect, cu cateva rezistente lipsa, la 30 lei. Cred ca se poate repara daca se monteaza rezistentele si se verifica finalii. Schema nu am gasit-o pe internet, dar se poate scoate dupa cablaj. 5. Transformator toroidal, de putere, cu tensiuni de iesire de 2x50V AC. Dimensiuni aproximative: 6cm inaltime, 15,5 cm diametru exterior, 3,5 cm diametru interior. Are sarma in secundar destul de groasa, aproximativ 1,3mm. A fost cumparat mai demult pentru un proiect (amplificator audio) la care sa renuntat. Pret 130 ron. 6.Doua transformatoare de mica putere, unul cu un singur secundar de 12V si cel de al doilea cu 2x11,5V ac + 1x18,8V ac. Pret 10 lei trafu. Daca e cineva interesat de ele revin cu dimensiunile exacte. 7.Placa video PC Sapphire Radeon HD 6770, cu 1 GB la 128 bit GDDR5. Placa video functioneaza perfect, provine in urma unui upgrade. Pret 120 ron. 8.O placuta de ram DDR3 Samsung de 2 gb la 1600 mhz. Pret 30 ron. 9.Cooler masiv din cupru Zalman, cu suport pentru 775 (daca se schimba suportul se poate monta si pe alte socketuri). Pret 70 ron. 10.Procesor e7400 Intel core 2 duo, socket 775, foarte overclockabil, eu am atins 4,1 ghz cu coolerul de la punctul 9, pe o placa de baza asus (nu mai stiu modelul, dar era destul de solid contruita). Pret 25 ron. 11. Cooler provenit de la o placa video defecta MSI RX 580 gaming, placa video avea 4 gb de ram daca imi aduc bine aminte. Nu mai am decat racirea cu ventilatoarele, poate e cineva interesat de el. Pret 50 ron. Revin cu pozele si la celelalte componente. Preturi negociabile, transport prin posta romana sau curier (mai greu prin curier deoarece se afla la 30 km distanta de mine, dar se poate si prin curier). Editat Septembrie 3, 2020 de electricianul98 Link spre comentariu
claw Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Salut! Vreau eu radiatoarele de la punctul b). Va trimit datele mele pe mp. Link spre comentariu
Barbaro Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Va salut ! As vrea punctul 2 . Aveti mp . Link spre comentariu
electricianul98 Postat Septembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Etajul final si radiatoarele de la punctul 4 b si c vor pleca luni catre userul @claw, amplificatorul universum de la pct 2 rezervat pentru userul @Barbaro. Boxele de la pct 3 sunt valabile doar prin predare personala in zona Voinesti. Restul valabile. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Septembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Amplificatorul JVC de la pct 1 se poate si dezmembra, daca se doreste, astfel: a)Transformatorul cu 2x33V ac la 45 lei b)Etajul final cu corectorul de ton, cu tranzistorii finali, cu radiator, cu circuitul Dynamic Super A (VC5022) la 95 lei c)Carcasa cu toti conectorii, selectorul de intrari si potentiometrul de volum la 25 lei. Preturile la toate punctele sunt negociabile. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Daca se ajunge la dezmembrare, vreau eu carcasa de JVC si ca sa nu fie prea putin, vreau si cele doua trafuri la 10 lei. Astept MP daca se materializeaza oferta. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Septembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Acum 16 ore, carageae a spus: Daca se ajunge la dezmembrare, vreau eu carcasa de JVC si ca sa nu fie prea putin, vreau si cele doua trafuri la 10 lei. Astept MP daca se materializeaza oferta. Da, se dezmembreaza. Aveti MP. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Septembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Punctele 1 c , 2, 3, 6 vandute. Punctul 4 retras de la vanzare. Urmeaza sa restructurez subiectul si sa mai adaug altele. Restul valabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum