Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde ruginit

HiIAmAdrian

Postări Recomandate

Servus tuturor, am un cuptor cu microunde de care nu s-a avut grija si a capatat niste zone de rugina.

Am slefuit rugina de pe ele si am dat cu o vopsea pe baza de acrilic pentru obiecte emailate. Pe internet sunt tot felul de pareri cu ce tip de vopsea ar trebui sa dau, mai e si o varianta ca peste acrilica sa dau cu lac electroizolator.

De aceea vin sa va cer si voua parerea, credeti ca e ok daca las asa? Mai trebuie sa dau cu ceva?

Editat de HiIAmAdrian
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• HiIAmAdrian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am unul care a mers cu rugină de nu-ţi venea să crezi, sfatul meu e ca înainte de vopsire, să încerci să tratezi zonele ruginite cu Nigrin sau Coca Cola timp de câteva ore, apoi ştergi şi dai cu vopsea.Nu-ţi face probleme, nu de la rugină se ard magnetroanele.Ai grijă de fereastra de micafolie pe unde ies microundele, dacă aia e arsă sau găurită, acolo e un punct slab la cam toate cuptoarele....

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări