HiIAmAdrian Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Servus tuturor, am un cuptor cu microunde de care nu s-a avut grija si a capatat niste zone de rugina. Am slefuit rugina de pe ele si am dat cu o vopsea pe baza de acrilic pentru obiecte emailate. Pe internet sunt tot felul de pareri cu ce tip de vopsea ar trebui sa dau, mai e si o varianta ca peste acrilica sa dau cu lac electroizolator. De aceea vin sa va cer si voua parerea, credeti ca e ok daca las asa? Mai trebuie sa dau cu ceva? Editat Septembrie 3, 2020 de HiIAmAdrian Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Am unul care a mers cu rugină de nu-ţi venea să crezi, sfatul meu e ca înainte de vopsire, să încerci să tratezi zonele ruginite cu Nigrin sau Coca Cola timp de câteva ore, apoi ştergi şi dai cu vopsea.Nu-ţi face probleme, nu de la rugină se ard magnetroanele.Ai grijă de fereastra de micafolie pe unde ies microundele, dacă aia e arsă sau găurită, acolo e un punct slab la cam toate cuptoarele.... Editat Septembrie 3, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum