Talpoș Cristian Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 bună ziua,am un amplificator orava model DAV-304 și sa ars sursa. Acum problema e ca nu găsesc acel tranzistor sau ce e nicăieri. Stie cineva ce este și daca este ceva echivalent? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Nu e tranzistor, ci un integrat driver de sursă în comutaţie.Nu am găsit încă despre el pe unde s-ar găsi, doar ceva discuţii pe la ruşi despre un integrat din aceeaşi familie.Trebuie să duceţi sursa la un electronist cu experienţă în depanare, sigur mai sunt şi alte defecte în afară de acel integrat. Editat Septembrie 3, 2020 de validae Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) https://radiokot.ru/forum/viewtopic.php?f=11&t=150162 https://www.forosdeelectronica.com/threads/equipo-woxter-dynamic-dl1100-2-1-sg2368.116917/ Cu ceva chin adaptezi un TOP switch in loc...eheee...cate milioane de aparate ajung la topit din cauza chinezariilor de genu asta... Editat Septembrie 3, 2020 de bolek Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Exact acolo am găsit şi eu discuţia despre el.Oricum, simpla lui înlocuire nu va rezolva defectul, chiar dacă presupunem că s-ar mai găsi de cumpărat.Cel mai probabil trebuie adaptată alimentarea cu o sursă mai uşor de găsit şi depanat.Dar asta tot un depanator va putea s-o facă. Editat Septembrie 3, 2020 de validae Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Unul de ala care întreabă pe forum ce-i cărămida aia albastra??? Ideea e ca nu orice depanator poate face o astfel de modificare dar solutia corecta asta este pina la urma. Link spre comentariu
Talpoș Cristian Postat Septembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Mulțumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum