Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

target 3001! V13 discover

bogdan exit

Postări Recomandate

• 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan exit

1

• script22

1

• Adierea

1

• caris

1

Top autori în acest subiect

E foarte scump Are si varianta Free pentru PCB simplu iar pentru PCB multistrat pretu este in functie de numaru de straturi .Am incercat sa folosesc acest program dara lam gasit numai in limba germana si fara un neelp in romana este foarte dificil de utilizat .Are interfata pentru ,bormasina ,ploter ,imprimanta ,posibilitatea de a crea o componenta ,randare PCB dupa schema ,simulari cu scheme ,simulari la circuitu imprimat pentru cuplaje parazite etc.Este un program foarte bun dar si foarte stufos si greu de invatat nu merita pentru cateva cablaje de amator .

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Depinde ce vrei sa faci si eu mam luptat cu problema asta cu ceva timp in urma.Am incercat target 3001 care ma impresionat cel mai mult insa nu e gratis "de nici un fel"Eagle este foarte tare are foarte multe comoponente cu diferite capsule dar marele lui dezavantaj nu sunt asezate pe categorie ce sa mai zic functia search care e pfaf. Mai e proteus cu care poti simula circuitele e un program usor de folosit si bine gandit din multe puncte de vedere dar marele lui dezavantaj este lipsa de componente.Sa te lamuresti mai bine ce si cum arunca o privire pe youtube si cauta acolo ai tutoriale pentru toate progamele eu asa leam invatat.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări