Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat Karcher K2

Gabriel Baciu

Postări Recomandate

Buna seara. Detin un aparat de spalat cu presiune karcher k2 si s-a fisurat capul pompei de presiune. 

S-ar putea lipi cu ceva anume?

Am incercat cu epoxy, poxilina, poxipol, si cu baghete de plastic dar nu am rezolvat nimic. 

Materialul cred ca este ibonita din cate am vazut.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Gabriel Baciu

2

• BRANCA

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Îţi dai seama că la presiunea de acolo nu poate rezista nimic, mai ales dacă din cauza fisurii peretele se deformează.Poţi pune o poză de aproape cu zona fisurată ?

Link spre comentariu

Exact ce spune Validae.Singura sansa sa poti demonta capacul si sa lipesti pe interior,posibil cu ceva epoxi.Asta ca materialul de adaos sa fie impins in fisura.

Daca e in zona de presiune inalta cam greu de reusit ceva...

Link spre comentariu

Eu aş încerca soluţia submariniştilor, un colier cu cauciuc peste fisură.Dacă poţi pune unul sau două coliere alăturate cu şurub de strângere, sub care bagi o bucată groasă de cauciuc masiv, ai putea să opreşti scurgerea, nu încerca cu adezivi că nu ai şanse.Eventual, între cauciuc şi corp ungi cu puţin silicon sanitar.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări