Gabriel Baciu Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Buna seara. Detin un aparat de spalat cu presiune karcher k2 si s-a fisurat capul pompei de presiune. S-ar putea lipi cu ceva anume? Am incercat cu epoxy, poxilina, poxipol, si cu baghete de plastic dar nu am rezolvat nimic. Materialul cred ca este ibonita din cate am vazut. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Îţi dai seama că la presiunea de acolo nu poate rezista nimic, mai ales dacă din cauza fisurii peretele se deformează.Poţi pune o poză de aproape cu zona fisurată ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Exact ce spune Validae.Singura sansa sa poti demonta capacul si sa lipesti pe interior,posibil cu ceva epoxi.Asta ca materialul de adaos sa fie impins in fisura. Daca e in zona de presiune inalta cam greu de reusit ceva... Link spre comentariu
Gabriel Baciu Postat Septembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2020 (editat) Asa este fisurat. https://pasteboard.co/JpflpJf.jpg Nu pot incarca direct poze de pe telefon Unde este linia cu rosu acolo este fisurat Editat Septembrie 2, 2020 de Gabriel Baciu Lipsa litere Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 (editat) Eu aş încerca soluţia submariniştilor, un colier cu cauciuc peste fisură.Dacă poţi pune unul sau două coliere alăturate cu şurub de strângere, sub care bagi o bucată groasă de cauciuc masiv, ai putea să opreşti scurgerea, nu încerca cu adezivi că nu ai şanse.Eventual, între cauciuc şi corp ungi cu puţin silicon sanitar. Editat Septembrie 2, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum